Total Pageviews

Gadget Pilihan Untuk Memudahkan Kerja Kerja Blog

23:41

Ingat tak entry k.fiezz <<YANG MANA SATU>>

Dan tadaaa..ni la pilihan k.fiezz..K.fiezz beli kat shopee..kan k.fiezz ada share k.fiezz berkenan yang macam ni tapi harga dia agak mahal sikit dalam RM65++ gitu..ada seorang blogger jual..aih, berpikir k.fiezz nak beli ke idak..dah la dalam akaun tak berapa nak lebat..duk aim nak beli jugak kat blogger tu tapi tunggu dapat payment dari salah satu job k.fiezz masuk dalam akaun..

Dalam masa yang sama duk usya jugak kat shopee pattern macam ni...tapi tak ada..semua yang jenis biasa je..tak adala k.fiezz beli..tengok je la..

Tup tup baru ni masa scroll shopee ternampak pattern kartun-kartun & yang macam ni..wah..menarik ni...Harga?harga asal RM67.78 tapi ada diskaun, total RM27.11..Termasuk postage total RM32.60..

Rasa2?tak grab ke?harus la beli kan..separuh dari harga yang k.fiezz dah aim nak beli tu...

www.fiezasani.xyz
Pakej  1 Mouse & 1 Keyboard cover...Yeayyy...
memang mencari ciri2 yang macam ni terutama ada mouse tu..lagi senang...

<<SHOPEE>>

Itu yang laju k.fiezz beli..hehe...belum sampai lagi ni..otw...cuma nanti k.fiezz kena tambah beli converter micro usb sebab handphone k.fiezz guna type C...lain sikit..dah usya converter micro USB kat Lazada..brand Huawei macam handphone k.fiezz..harga dalam RM14++ ..okey la kan..sebab kalau k.fiezz beli hat RM60++ tu, k.fiezz kena tambah juga beli converter ni...dah RM80++..yg k.fiezz beli kat shopee ni plus dengan converter ni total RM50++...okey la, melabur untuk blog..hehe...

cuma k.fiezz tengah risau ni kat alamat penghantaran ada kesilapan sikit..yang alamat belah atas betul..tak perasan belah bawah, lupa nak buang Brickfields,Kuala Lumpur..adeh..selalu k.fiezz guna alamat pos laju KL Sentral tu..ni k.fiezz tukar alamat ezibox kat Puchong...dekat sikit dengan rumah..tak perasan masa edit alamat, tak buang Brickfields, KL tu..hope orang Pos nampak alamat utama yang belah atas kat Puchong...

okey, nanti dah terima ANDROID OTG Mouse Mobile Phone Holster Keyboard ni, k.fiezz share kat sini...

You Might Also Like

10 Comment

  1. Tak sabar nak tengok gajet baru kak fiez hihi

    ReplyDelete
  2. Alahaiii sweetnya yang ni kak fieza..

    ReplyDelete
  3. nampak entry kak fiez ada jugak niat nak beli tapi sha yakin dan pasti sha takkan guna hahaha

    ReplyDelete
  4. wahh macam menarik je kan..guna HP pun boleh..sesuai kot orang macam MN nie nak bukak laptop malam-malam...kena cari nie

    ReplyDelete
  5. makin laju la nanti berblogging ye nanti..

    ReplyDelete
  6. macam menarik ni . nak beli jugak la .sebab ccl selalu update blog guna fone je,,kadang typo je

    ReplyDelete
  7. cantikkknya kak fieza..beli jgn tak beli tau..

    ReplyDelete
  8. beliii kak beli !! i suka sokong orang nak beli beli ni hehehe.. penasihat shopping yang baik. plus memudahkan akak juga kan =D

    ReplyDelete