Total Pageviews

Terapi Minda Gitu.Flat Shoe dan Blouse Kepok-Kepok.

22:54

Terapi kata nya 🤭..terapi minda cara k.fiezz la..haha..it's shopping time...walaupun duit dalam akaun dah menipis..shopping tetap on bila dah termasuk kat mall & ternampak kedai baju yang dari jauh nampak tanda rega RM5, RM10..eh..tak mampu nak usya je dari jauh..

meh la kita cuci mata..hehe..cuci mata konon..cuci mata konsep k.fiezz la..

Ni la hasil cuci mata tadi..dua paperbag..satu k.fiezz punya..satu kawan ofis k.fiezz punya..dia beli kasut je..k.fiezz kasut & blouse kepok-kepok...



www.fiezasani.xyz

acane tak terpikat bila tengok tanda rega dua ni RM5..RM15..total RM20 untuk dua item ni...


www.fiezasani.xyz

Kebetulan k.fiezz memang tengah cari kasut kerja hat lain sebab yg selalu k.fiezz guna sekarang ni nak buat kasut jenjalan..memang nak cari yang mur mur je...jumpa pun yang kena dengan bajet..


www.fiezasani.xyz

Itu pun masa masuk kat butik Nichii ni tadi, nampak seksyen kasut yang ada tanda harga RM29.90..tak mau tengok..lalu je kat seksyen tu..haha..dasar nak yang murah je tau...Pas tu jalan belah dalam lagi..nampak seksyen kasut lagi tapi tak ada tanda rega pulak..saja  tengok2 kasut kat area situ pulak..bila pusing belakang tgk kat tapak dia baru ada tanda harga..harga pun berbeza..ada yang rm15..ada yg rm20..tengok pada design...tapi semua jenis kasut kat butik Nichii ni flat shoe macam k.fiezz punya ni..pattern je berbeza...memang favourite k.fiezz la kasut macam ni, hah...dari dulu lagi..tak sakit kaki...

Yang blouse kepok2 tu pulak, memang ngam saiz k.fiezz..harga RM5...ko ghasa, tengok saja kah?memang tak la kan..harus beli..boleh pakai ke opis walaupun tangan dia pendek tu..haha..kena cover dengan blazer kalau pakai baju ni nanti...nnti k.fiezz ootd, k...ceh..macam org kisah je, kan...biar la biar la...nak ootd gak..hehe...hobi...k.fiezz kan bila ada baju baru, harus ootd...hehe...mesti korang tertanya awat la k.fiezz dari tadi cakap blouse ni blouse kepok-kepok..haha..kat dada dia tu ada ropol-ropol la..tu k.fiezz ckap kepok-kepok tu..haha

oo..yang tertanya-tanya kak fiezz pi butik Nichii kat area mana ni?dalam Sunway Putra Mall...dekat je dengan pejabat k.fiezz...Boring lunch kat cafe ofis tu je, k.fiezz & member saja tukar selera kat sini pulak...Naik grab je chuolls..RM10 (pergi-balik)..tong tong dengan member duit grab..jimat di situ...

You Might Also Like

6 Comment

  1. fieza nnt dah pakai buat ootd yer. nak tgk..hehe

    ReplyDelete
  2. setuju👍..camni baru betul terapi minda,puashati dapat beli barang cantik dengan harga yang sangat cantik😍

    ReplyDelete
  3. Nanti dah pakai..akak jangan lupa OOTD ye tau...nak tgk blouse and shoe akak pakai tu...cantiknya.

    ReplyDelete
  4. nichii baju banyak cantik2... dulu time slim2 , selalu borong kat nichii ...
    dah gemoks ni, mmg nak beli baju pun berkira ...

    ReplyDelete
  5. Kat situ ramai yang kata murah tapiii kita tak sampai pun lagi ke situ hehe

    ReplyDelete