Total Pageviews

SERUM SUSUK BERADU Jadi Pilihan

23:09

Kalau sapa2 yang follow k.fiezz kat IG/FB, mesti duk nampak k.fiezz share pasal nak berSUSUK kan..sibuk la dengan SUSUK..SUSUK..SUSUK..eishhh..kak fiezz ni..SUSUK tu kan haram k.fiezz ni..ish ish..bukan susuk tu korang weiii..hat tu tak mau pun..banyak pantang larang...tak nak pun cuba..dah anugerah Allah bagi rupa macam ni, terima  seadanya..tapi yang susuk k.fiezz nak cuba ni..yang kat gambar bawah ni, hah..HALAL..dan tak perlu nak pantang-pantang bagai, ko...sapu sapu kat muka..cantik..hah, tak mau ke...mesti la nak kan...

SERUM SUSUK BERADU ni dari keluaran Imaan..Imaan yang keluarkan wet tissue hot tu..

Serum ni salah satu produk Imaan untuk penjagaan muka..Jadi k.fiezz n
ak cerita pasal SERUM SUSUK BERADU ni bagi wanita2 ataupun lelaki yg mementingkan penjagaan muka..


www.fiezasani.xyz

SERUM SUSUK BERADU

Antara kandungannya ialah 24k gold..Jadi warna dia seperti yang korang tengok dalam gambar kat atas ni..Tapi no worry, bila dah tepek kat muka idak la menyerlah sangat warna keemasan tu..buh nipis2 je..as long dapat khasiat-khasiat dia..kena jimat sebab size dia  (10ML) somel je..nak jimattt gitu..hehe...

Fungsi utama dia untuk MENEGANGKAN KULIT MUKA..Lepas apply kat muka, boleh rasa kulit kita tegang..Kalau guna selalu, melambatkan proses penuaan...Selain tu boleh MENGURANGKAN KEDUTAN, JERAGAT & PARUT JERAWAT..Serta MERANGSANG KOLAGEN PADA KULIT. Boleh juga MERAWAT LINGKARAN HITAM BAWAH MATA. Serta MERAWAT KEROSAKAN AKIBAT SINAR MATAHARI.

INGREDIENT SERUM SUSUK BERADU

CARA GUNA SERUM SUSUK BERADU

Boleh digunakan waktu siang ataupun malam. Serta boleh dijadikan sebagai MEKAP BASED @ PRIMER. Nak mix dengan FOUNDATION, KRIM PELEMBAP @ SUNBLOCK pun boleh..

Terpulang pada masing-masing nak guna waktu bila..K.fiezz guna sebelum tidur..


Meh k.fiezz nak tunjuk sikit cara guna serum susuk beradu ni..kot la yang tanya tak shining sangat ke muka lepas buh serum emas ni..jom tengok..


So korang kalau yang mencari cari serum terbaik, boleh cuba SERUM SUSUK BERADU ni..Serum memang satu keperluan untuk wanita-wanita yang dah masuk 30-an untuk mengatasi tanda awal penuaan seperti garis-garis halus, kulit kusam, pori2 besar, jeragat dan bekas parut jerawat..Ni la kenapa ramai wanita terutama yang dah menginjak ke angka 30-an, mesti nak cari serum..sebab serum ni kandungannya memang khusus untuk anti penuaan macam SERUM SUSUK BERADU ni dan juga mudah diserap ke dalam kulit..Pilihan k.fiezz dah tentu la SERUM SUSUK BERADU ni..pilihan korang pula?

MAKLUMAT LANJUT - 

Website - www.imaanworld.com
Facebook - imaansuciworld
Instagram - imaan.suci.world.hq

You Might Also Like

8 Comment

  1. cantik la dia..dah pakai susuk..hihi

    ReplyDelete
  2. Eh..eh...SA pun pilih Serum Susuk Beradu..abis la banyak susuk kat muka lepas ni..hahahah..parcel SA dah sampai kat Seremban...kena tunggu Sabtu la SA balik tak sabar nak tgok..

    ReplyDelete
  3. Rabia tak pernah try lagi serum susuk beradu ni.

    ReplyDelete
  4. wet tissue imaan tu best serum dia best jugala kot hehe..

    ReplyDelete
  5. btw kak.. post da sampai. thank yiuuuuu <3

    ReplyDelete