Total Pageviews

Official Agen Rasmi Sahajidah Hai-O

17:41

Salam Merdeka...Saja nak bitau k.fiezz sekarang agen berdaftar dengan sahajidah hai-o..tau kan Hai-O..haha..mesti korang ingat MLM kan..no worry tiada paksaan pun kalau korang berminat...K.fiezz cuma nak share produk2 Hai-o yang ramai cakap best ni..ramai gak member yang joint bisnes ni mula2 guna dulu je produk2 hai-o..lepas dorang rasa produk dia memang best, baru diaorang joint jadi member pula..share dengan family & kawan-kawan...disamping tu dapat gak duit tepian..gitu...

so korang kalau nak dapatkan produk2 Hai-O yang kebanyakan untuk kegunaan harian, boleh roger k.fiezz, k...

Mesti korang macam, eh k.fiezz ni..banyaknya keja..tak sibuk ke..haha..ala, pandai-pandai la bahagikan masa..lagipun k.fiezz kerja fulltime di pejabat 8pg-5ptg..Lepas waktu pejabat, concentrate bisnes pulak..Nak posting kat fb boleh schedule..So apa ada hal..

KENAPA PILIH SAHAJIDAH HAI-O NI?

Sebab k.fiezz tengok produk-produk dia untuk kegunaan harian..dan ramai yang cakap produk-produk dia bagus..Jadi sesambil k.fiezz sendiri cuba, k.fiezz nak share la dengan orang lain jugak kebaikan produk ni..Nanti dari semasa ke semasa, k.fiezz kongsi pasal produk-produk Hai-O ni...


www.fiezasani.xyz
Sebenarnya k.fiezz selalu berangan nak buat bisnes sendiri & kerja dari rumah ..hehe..insyaallah..berangan je la..berangan tak salah kan..hehe..Tapi kalau seriusly k.fiezz nak buat kerja dari rumah, k.fiezz kena cari income yang boleh dapat setiap bulan macam k.fiezz kerja sekarang..Jadi peluang dah ada di depan mata, kena cuba la sampai berjaya..wish me luck..hehe...

APA PRODUK-PRODUK YG ADA BAWAH LABEL HAI-O NI?


Banyak hokay...kat bwah ni antara yang glamer...Untuk PERSONAL CARE

>> BIO SELEZA FEMININE PAD
>> BIO EVER PLUS REVITALIZING CREAM
>> MARINE ESSENCE TOOTHPASTE
>> MARINE ESSENCE NOURISHING SHAMPOO 
>> MARINE ESSENCE CONDITIONER
>> MARINE ESSENCE BODY WASH
>> MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
>> MARINE ESSENCE BODY SCRUB


SKIN CARE & COSMETIC

>> COZUMA COSMETIC SERIES
    > COZUMA LIPSTICK

WELLNESS

>> NURICH GARLIC TABLET

NUTRITIONAL FOOD & BEVERAGE

>> MIN KAFFE
>> BB PLUS COLAGEN DRINK

So nanti k.fiezz share keistimewaan produk2 bawah Hai O ni & kelebihan dia, dan juga testimoni yg dah mencuba sendiri produk2 keluaran Hai O.. Stay Tune..

Kalau korang memang dah kenal pun produk2 Hai O & bercadang nak mencuba, roger k.fiezz di http://FiezaSani.wasap.my

You Might Also Like

7 Comment