Total Pageviews

Diskaun Menarik Di Photobook Sempena Bulan Merdeka

23:40

Jom buat photobook..Lama tak ber photobook..Ada offer sempena bulan KEMERDEKAAN ni,hah..menarik uolls...Gambar-gambar bercuti k.fiezz dah melambak tu..semua dalam pendrive..Agak kalau rosak tu, mau nangis ditepi bucu katil k.fiezz..ate semua simpan dalam tu..kalau rosak tu..mau tak ber huhu k.fiezz...Jadi sebelum rosak, meh la kita terjah website PHOTOBOOK..

Eh..tadi k.fiezz cakap ada offer, yea tak?lepas tu sendiri buat2 lupa..jom kita tengok apa offer menarik dari PHOTOBOOK ni?

OFFER MENARIK DI PHOTOBOOK SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN

Percuma softcover 6x6' photobook + 50% diskaun untuk upgrade serta tambahan helaian muka surat.cuma guna KOD - MERDEKA18 semasa check out...Kod ni sah sehingga 31 Ogos 2018..

apa lagi yeak?

www.fiezasani.xyz
DISCOUNT CODE:  AUGUST18
- 55% OFF PHOTO GIFTS and 40% OFF STOREWIDE
Sah mulai 02 Ogos 2018 - 31 Ogos 2018 

Selain dari diskaun kod yang menarik ni, korang boleh terjah sendiri website https://www.photobook.com.my.. Banyak lagi tawaran menarik yg k.fiezz tengok..Ni antara nya la..

- CANVAS PRINT mulai dari RM15 (sah sehingga 14 Ogos 2018)
Dah cukup bagi contoh satu je..hat lain, pi terjah sendiri kat website PHOTOBOOK..hehe..jangan mare...

You Might Also Like

4 Comment

  1. wah bagus gak ni, saya pun dah lama teringin nak buat photobook ni

    ReplyDelete
  2. wah cantiknya.rabia biasa pergi cuci gambar dekat kedai.sbb ada beli album pun

    ReplyDelete
  3. Nak buat photobook lagi..hat free je selalu saya pilih hehehe dasar kedengss

    ReplyDelete
  4. nak print gambar pun takdak gambar baru haha kena tunggu lepas raya la

    ReplyDelete