Total Pageviews

Diffuser Murah Beli Dari China

21:50

Yeay.. Dah dapat diffuser..Sebelum ni duk guna bekas yang bawah dia kena bakar dengan lilin tu je tiap kali nak ber aromaterapi kat rumah..ni beli yang  macam ni..senang keja..tak yah nak bakar2 lilin..dah la k.fiezz tak reti nak petik pemetik api tu, tau..tiap kali suh mr hubby..apa nak buat bini jenis tak reti nak guna pemetik api..

DIFFUSER MURAH

Diffuser murah ni k.fiezz beli hat mur-mur je..Dari China..Boleh juga berfungsi sebagai lampu kalau malas nak beraromaterapi atau essential oil habis..K.fiezz kat rumah memang ada je minyak essential tu..memang aje gemor ber aroma terapi kat rumah..

Rasa best je rumah bau wangi..tenang je..Rilex...Lagipun setiap aroma essential oil tu ada fungsi dia masing-masing..Ada yang untuk kulit, kesihatan..eh..macam-macam jenis tau minyak essential ni..Kak fiezz ingat dulu, sama je fungsi..Nak bagi rumah wangi..tapi rupanya ada lagi fungsi dia sebab ikut kandungan dalam minyak tu sendiri..Nak cerita lebih detail pasal fungsi ni, k.fiezz pun tak tau sangat..Duk baca kat fb la sebab ada member yang jual Young Living tu..Penah gak usya hat YL ni punya..tapi rega dia nangisss..kena menabung dulu...

Dapat yang murah ni, pun boleh la..Kebiasaannya k.fiezz pasang ni waktu malam, waktu nak tidur..Feeling romantic gitu...

www.fiezasani.xyz

Ni la set yang dapat dalam pakej k.fiezz beli diffuser ni..Cable tu, pastikan korang ada travel charger tau sebab dia dari oversea...K.fiezz pun terlupa order ni dari China jadi charger dia lain...Nasib la ada travel charger kat rumah..

Nak jadikan lampu pun boleh..ni la warna-warna dia...

You Might Also Like

14 Comment

  1. teringin jugak nak beli tai kalau sha kejap je guna ni, hahahaha last last masuk almari :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak mmg suka, sha. Nk simpan pun mmg x de tmpt.. So ada je kat luar.. Nak guna, terus on je.. Buh EO + air..

      Delete
  2. bagus la fieza ni..jumpa ajer barang2 murah..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita memang.. Cari hat mur2 je, cik nor. Hehe

      Delete
  3. cantiknya bila dia berlampu kak fiez! Rasa nak jugak grab sebijik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tue la.. Hritu ada ternmpk member opis punya lebih kurang cam ni.. Berkenan plak.. Gigih iolls cari. Jumpa pun..

      Delete
  4. wah bestnya boleh tukar-tukar warna memang syok buat lampu tidur. eeh ram bape ne kak fieza nak jugaklah

    ReplyDelete
  5. amboi.... mesti bilik harum romantik gitew ....

    ReplyDelete
  6. Salam Fieza, nak tanya..Fieza beli alat diffuser tu dan guna minyak EO dari Young Living ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.. X.. Saya guna EO brand lain..diffuser pun sama.. Bkn brand YL..

      Delete
  7. teringin jugak nak ada satu tapi YL harga dia memang buat menangis tepi bucu

    ReplyDelete
  8. skrang tengk ramai yang pasang diffuser EO ni kan.. menariknya yang mur mur pun xpehaih kak janji boleh guna kan =D

    ReplyDelete