Total Pageviews

Brownies Sedap Dari Utara

08:30

Memang sedap pun brownies KekNy ni..Blogger masakan dari utagha nun..Kebetulan masa raya baru-baru ni KekNy beraya di Ipoh dulu, jadi selit order brownies sedap ni kat KekNy..

Selalu nampak tau KekNy duk promote kat IG/FB dia..kita tengok je la cuci mata..nak order, nun kat utagha..Jenuh la nak pakai pos..takut hancur pun iya..kena baling-baling masa proses kat pejabat pos..mana kita nak tau kan depa letak elok2 ka..jenis campak-campak ka...kang sampai kat k.fiezz, hancur brownies ni..haha..kita tengok je la kekNy duk promote kat sosial media...

www.fiezasani.xyz

dan tadaaa..dapat pun selit order bila kekNy bagitau tahun ni dia turn raya ipoh dulu..cun sangat la tu..dah lama usya tau brownies kekNy ni..

2 kotak terus k.fiezz order brownies ni..k.fiezz amik yg jenis basic je..tak ada topping apa..satu box ni RM45..k.fiezz amik 2 kotak..satu untuk mak k.fiezz..satu lagi untuk mak mertua k.fiezz..fair satu sorang..

www.fiezasani.xyz

Rasa dia camne?bagi k.fiezz..just nice..tak manis sangat sebab k.fiezz memang cuba kurangkan makanan/minuman bergula..umor dah meningkat,kan..kesihatan perlu diutamakan..cewah...rasa coklat dia pun sesedap rasa..tak terlalu pahit..Boleh repeat order lagi nanti..hehe..tapi kena tunggu kekNy open order la time dia balik Ipoh..

But untuk korang yang memang ada kat Kedah nun..Rezeki la..Kekny memang kat Kedah pun..tak pasti area mana?kalau tengok tandapagar kekNy #jitra..Tapi cuba la korang wasap kekNy..kot sama area & boleh la order...

Serious tak menyesal beli..sedappp sangat...Selain dari brownies ni, kekNy ambik jugak tempahan kek kahwin, kek bertunang, kek harijadi..tema..you name it..Semua boleh..eh..pepandai plak..tak tipu..selalu nampak Kekny up gambar kek-kek tempahan dari customer dia..memacam rupa..ada yg nak tema hsptl..ada yg nak tema askar..ada yg nak tema lego,tema batman, tema ejen ali..Brownies pun ada memacam jenis..eh..pi la terjah ke pages atau fb KeKny..dia ada update kat situ...

You Might Also Like

8 Comment

  1. uish jitra? dekat dah dengan sha tu

    ReplyDelete
  2. wah..brownies..sedapnya..lama dah tak makan brownies..nasib baik jauh..kalau tak dah order dah tau

    ReplyDelete
  3. yummmyyyyyyyyyyyyy......nak juga!

    ReplyDelete
  4. bila lah nak dapat rasa air tangan kekny. terliur tengok ig kekny

    ReplyDelete
  5. saya pun suka makan brownies tapi tk boleh nak makan hari hari. saya pun selalu beli brownies ni. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. saya followers ke 440

    ReplyDelete
  6. aduhhhhh craving terus tengok brownies kekny!

    ReplyDelete
  7. Alamak menyesal pulak tgk brownies ni..sedapppnya..craving jugakk brownies ni.terliur :) enjoy your meal sis.

    ReplyDelete