Total Pageviews

2 in 1 Scalp Booster Imaan Untuk Masalah Berkaitan Rambut

09:31

K.fiezz memang dari dulu ada masalah kelemumur & kulit kepala gatal..bila datang merenyam kat kulit kepala tu, dia punya tahap gatal memang kesabaran je..time mandi, cepat-cepat basuh rambut dengan syampu..hilang sekejap..tapi selang sehari dua..datang balik masalah yang sama..ulang la buat menda yang sama..gitu la sampai sekarang..kadang-kadang k.fiezz basuh rambut dengan limau..limau kan petua semulajadi untuk masalah kelemumur..tapi kejap je la hasil dia..nanti datang balik masalah yang sama..#tabah je la masalah ni sampai sekarang..tambah pulak masalah terbaru, rambut beruban..uwaaa..ai nangis tau part masalah rambut beruban ni..tak tau la nak buat camne..k.fiezz cuma inaikan je rambut..pasal inai rambut ni entry lain..ni nak citer pasal cara k.fiezz atasi masalah kelemumur...

BROKOLI SCALP BOOSTER dari IMAAN

Baru-baru ni kak fiezz berkenalan dengan  produk dari IMAAN ni iaitu BROKOLI SCALP BOOSTER..katanya helok untuk MENCEGAH KELEMUMUR dan berkesan seawal dua minggu..

www.fiezasani.xyz

FUNGSI BROKOLI SCALP BOOSTER

Berfungsi sebagai SCALP SERUM & MASSAGER...Menggunakan kuasa GEGARAN untuk memaksimumkan peredaran darah ke folikel rambut bagi merangsang pertumbuhan rambut baru dan mengelakkan risiko kebotakan serta mencegah kelemumur dan juga keradangan folikel rambut..

Brokoli Scalp Booster ni mengandungi bahan seperti Jojoba oil yang berfungsi merangsang pertumbuhan rambut baru, menyubur, menghitamkan rambut serta melembapkan sekaligus menyihatkan rambut dari akar hingga ke hujung rambut.. 

Macamana Brokoli Scalp Booster berfungsi mengatasi masalah KELEMUMUR? 

Setiap kali kita gunakan Brokoli Scalp Booster ni,ia akan membuang sel kulit mati , kelemumur dan kudis serta membersihkan, melindungi rambut dan kulit kepala kita. 

" Komen k.fiezz mengenai produk ni, nak dapat hasil yang kita nak kena la konsisten gunakan..k.fiezz yakin SCALP BOOSTER ni boleh membantu masalah kelemumur k.fiezz ni tapi dengan syarat kena KONSISTEN...tu je keyword dia...

Selain dari untuk atasi masalah kelemumur, k.fiezz suka guna SCALP BOOSTER ni untuk release stress..hehe...dia kan bergegar bila kita urut kat sekitar kulit kepala..jadi sedap je masa bergegar tu..rasa dipicit2 sekaligus rasa relax je...yelah, kita kan bila orang urut kepala, kita rilex je..so bila guna SCALP BOOSTER ni, tak yah susah suruh orang lain..On je SCALP BOOSTER ni, biarkan SCALP BOOSTER yang urutkan...hehe..Ooo lupa mention serum SCALP BOOSTER ni TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT. Serta diluluskan oleh KKM jadi no worry yeak..Cara guna pun senang dikawal dengan tangan.."

kat bawah ni Cara Guna BROKOLI SCALP BOOSTER - demonstrasi by k.fiezz..hehe..sorry la suara k.fiezz yang kontrol ayu tu..hehe...


MAKLUMAT LANJUT produk-produk keluaran IMAAN 

Website - www.imaanworld.com
Facebook - imaansuciworld
Instagram - imaan.suci.world.hq

You Might Also Like

3 Comment

  1. teringin nak try yang ni, nanti nak beli la

    ReplyDelete
  2. Wah ... yg ada masalah scalp tu, wajib try ni.

    ReplyDelete
  3. size product sangat practical. senang nak selit dalam pouch mekap ooo pouch toiletries..

    ReplyDelete