Total Pageviews

Yeay...i'm Althea Angels..Jom Cantik

16:31

Sapa yang nak shopping kat Althea. Kak fiezz nak share something best ni..Ada apa kat sini?try la pi terjah kat website Althea ni..Rambang mata...segala macam skincare, produk kecantikan muka, badan, rambut, barang terkini korea..semua di sini...

Rabu lepas orang gomen dapat gaji, k.fiezz laju2 bukak website Althea ni sebab nak restock cleanser contour kak fiezz...Hat yang sekarang dah nak abis..Tahap dah picit2 nak bagi keluar..haha..teruk benor..nak beli haritu, gaji dapat awal bulan lepas pastu nak restock tengok ada lagi isinya..so KIV la dulu..Duk guna2...alamakkk..dah makin menipis isi dia..kena restock ni..

at first kak fiezz macam pikir nak setia ke tak guna brand Althea ni ke atau tukar yang lain sebab macam leceh kan nak beli online bagai..tapi bila fikir-fikir balik kak fiezz dah serasi dengan set Bare Essentials Althea ni, jadi kita setia la dengan Althea...Hasil pakai set ni dari bulan April, tak mengecewakan..kulit kak fiezz tak ada sebarang masalah masa sesi mencuba set bare essentials ni..puas hati..nampak makin muda, berseri..eh...perasan...tapi jujur review k.fiezz guna set ni sangat-sangat la memuaskan hati..harga pun tak la mahal..dan tahan lama...kak fiezz guna set bare essentials ni start bulan April..dan 2 dari 3 item dalam set ni masih ada lagi iaitu Primer Water & Fixer Cream.. Cleanser je yang baru habis..Yang bestnya set ni ada dijual secara berasingan..yeay...so tak perlu beli 1 set..Macam sekarang Cleanser yang dah habis..kak fiezz beli Cleanser je dulu..Nanti ada bajet lebih sikit, baru top up beli lagi 2 item tu pulak..

Kalau korang yang pertama kali nak membeli belah di Althea website ni, meh ada diskaun sikit..klik banner kat bawah ni, k....



Eh..lupa nak share dengan korang..secara rasminya kak fiezz

**jeng jeng jeng**

www.fiezasani.xyz


yeayy..i'm #altheaangels...so girls, stay tune nanti k.fiezz akan share dari masa ke semasa produk2 best dari Althea ni...diskaun yang menarik..promosi ke..produk2 terbaru dari Korea, k.fiezz share dengan korang semua....

Jom cantik girl...

You Might Also Like

8 Comment

  1. teringn jugak nak try contour cleanser tu, tunggu gajilah!

    ReplyDelete
  2. Wahhh tak pernah cuba lagi yang ni. Tapi kalau berasaskan aloe Vera tu adalah. Itupun guna untuk tak nak keringkan kulit

    ReplyDelete
  3. wahhhhh tahniah dah jadi athea angels!

    ReplyDelete
  4. Wahhh rabia tak pernah cuba produk althea ni..tapi kan mcm menarik je..

    ReplyDelete
  5. kalo da nak restock tu mesti best tu product tu.. penah godek2 Althea tapi tak penah beli pape lagi..

    ReplyDelete
  6. tahniah kak, makin cantik lepas ni ye !

    ReplyDelete