Total Pageviews

Massage..Massage..Kat Healthland Bangsar

22:36

Kak fiezz ni kan weekend je blog senyap sunyi..adeh..memang kemalasan betul nak on lappy hari cuti..dah kenapa k.fiezz oii..padahal duk umah tak berjalan ke mana pun..Part ni memang k.fiezz failed tau..Ni pun cerita sabtu minggu lepas..Nampak tak kebizian yang jangan ditanya..haha..Jom la k.fiezz nak kongsi dengan korang cerita minggu lepas ni..

HEALTHLAND BANGSAR

Minggu lepas k.fiezz dapat hadir ke majlis pembukaan cawangan Healthland di Bangsar.Healthland tu apa, k.fiezz?

Healthland ni tempat massage..massage (cakap ala2 loghat orang Thai)..Macam-macam jenis massage yang ada kat Healthland ni antaranya Thai Traditional Massage, Thai Aromatic Massage, Royal Thai Treatment, Thainess Oil Treatment, Foot Treatment, Foot Scrub, Ear candling dan banyak lagi rawatan yang disediakan. Boleh rujuk kat SINI... 

kat Healthland ni korang boleh nikmati pengalaman spa level orang ada-ada dan rawatan yang terbaik dengan bayaran yang berpatutan. Semua pakar terapi di sini terlatih dari Wellness Academy  di bawah Kementerian di negara Thailand

MAJLIS PEMBUKAAN HEALTHLAND CAW.BANGSAR

Jom layan gambar-gambar yang k.fiezz dapat snap semasa majlis pembukaan healthland cawangan Bangsar ni..

www.fiezasani.xyz
ai dah fefeling retis ada background camni...macam kat majlis2 anugerah tu hah...

www.fiezasani.xyz

Healthland Cawangan Bangsar

www.fiezasani.xyz

Tempat urut dia, serius lawaaa weiii..memang macam orang ada-ada jap masa mencuba urutan kat sini haritu...

www.fiezasani.xyz

Okey, masa ni menahan sakit..kuat weiii brother ni urut..
kalau lelaki datang urut kat sini, sila la request tukang urut lelaki..k.fiezz lepas kena urut, legaaa rasa badan...tau la kederat lelaki yg urut..korang bayangkan la camne kekuatan lelaki ni...biras k.fiezz dapat tukang urut perempuan..boleh tahan jugak urutan dia..dia cari tempat yang kita tegang & rasa sakit..so memang sedap la kena urut...

www.fiezasani.xyz

lepas kena urut, posing sikit dalam spa Healthland ni...


www.fiezasani.xyz

Tempat rendam kaki..serius k.fiezz suka sangat tempat dia..nampak mewah..
ai dah fefeling datin2 sangat tau...

www.fiezasani.xyz
Masa opening ni, ada jajan oldskool time k.fiezz membesar dulu..throwback jap masa zaman membesar dulu...

www.fiezasani.xyz

biskut gula..mak abah k.fiezz cerita, dulu masa k.fiezz baby, arwah tok suka belikan..tapi k.fiezz tak makan biskut..makan gula ataih dia tu..haha..abah & mak k.fiezz yang makan biskut tu...

www.fiezasani.xyz
Sapa kenal gula2 gula ni..terutama yang chewing gum tu...

www.fiezasani.xyz
ada aiskrim...eh..suka la kan...yg tudung pink ni,biras k.fiezz sebab dia tolong temankan ritu..

www.fiezasani.xyz
cenderahati dari pihak Healthland hadir ke majlis pembukaan cawangan dorang di Bangsar...

NAK URUT?

So korang kalau nak massage..massage..cuba la ke sini..tempatnya best..tukang urut dia, dari yang k.fiezz cuba sendiri..terasa urutannya..harga pun, dari yang k.fiezz tengok di website healthland, berpatutan..Kira mampu di bayar la,..Nanti bebila k.fiezz nak cuba..nak belanja mr hubby cadangnya sebab dia selalu sakit-sakit badan..Nak suruh mr hubby request tukang urut lelaki yang urutkan..sebab selalu mr hubby komplen pi urut kat tempat urut, kalau tukang urut perempuan tak rasa urutnya..yelah, tengok la badan mr hubby kan..comel..hehe...

Maklumat lanjut mengenai Healthland Family Wellness Centre

You Might Also Like

6 Comment

  1. uuish sedap kena urut lagi2 kalo stress ke apa kan lega jadinya..

    ReplyDelete
  2. bestnya urut dah lama tak berurut ne. Tapi bangsarrr tunggu lah dekat area shah alam kot dorang buka cawagan baru nanti

    ReplyDelete
  3. takpernah g berurut ni haha bestnya!

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat pergi urut macam ni. Dah lama tak ber urut. Last urut masa dalam pantang 2 tahun lepas.

    ReplyDelete
  5. bestnya kak fiezz..lama dah Sha tak berurut nih.. sekali dapat memang lega nihh

    ReplyDelete
  6. last week demam naik 39 sakit peru, dan muntah2. Terus pi urut kat SPA kawan . Lega !

    ReplyDelete