Total Pageviews

Berkenalan Dengan Supermodel's Secrets. Ada apa kat sini?

08:30

Bila k.fiezz usya-usya website shopping online dan terjumpa website Supermodel's Secrets ni jadi wajib la sharing dengan chuolls jugak..k.fiezz baru tahu kewujudan website ni..sorry la rasanya website ni lama dah ada tapi besa la k.fiezz memang sentiasa ketinggalan info..hehe..

apa yang best kat sini?Macam-macam produk kecantikan ada kat sini..you name it, girl..sediakan RM je..aduhhhh..k.fiezz alergik tau tengok barang-barang kecantikan cam ni..banyaknya yang berkenan di mata ni..Kalau ikut nafsu, banyak k.fiezz masuk dalam bakul shopping..tapi kontrol kontrol..belum gaji lagi ni..saborrr...

Cuci Mata Kat Supermodel's Secrets..

Dah tau ada website jual produk kecantikan ni, memang jadi website yang wajib dikunjungi la lepas ni...Lagipun harga-harga kat sini bagi k.fiezz boleh la..idok la mahai bebenor..

Antara barang kecantikan yang ada kat sini > Rambut, Penjagaan kulit, pakaian dalam, Mekap...Mekap..oemgeee, memang kesukaan k.fiezz la...dari eyeshadow pallete, lipstick, set berus mekap, bedak muka...Senang lepas ni k.fiezz nak beli barang mekap..

Voucher RM20 Supermodel's Secrets Sempena Raya Haji

Hah..good news utk korang follower atau pembaca setia blog k.fiezz, cewah..konfiden ada pembaca setia..hehe..tak pe la tak kisah korang pembaca setia ke, saja singgah ke memandangkan k.fiezz hasut korang kan..so ni nak bagi baucer sempena raya haji untuk setiap pembelian di website Supermodel's Secrets..Kod, sila rujuk di bawah ni...




klik banner

Jom tengok apa yang k.fiezz berkenan kat Supermodel's Secrets

Antaranya....

www.fiezasani.xyz

Promo item RM1.00..yup, RM1.00..korang tak salah tengok yea...tapi limited satu unit untuk seorang...ala, okey le tu...nak beli banyak2, kang orang lain gigit jari..sila jangan tamak..hehe..tapi kalau korang shopping lebih dari RM50, korang boleh beli 2 antara item yang harga RM1 ni...

www.fiezasani.xyz

183 Color Makeup Palette Set 168 Eyeshadow 9 Blush & 6 Contour Powder

hah..complete ko..pakej semua dalam 1 bekas..ni kalau dapat memang terbaik sangat...

Korean Portable Auto Vibration Ionic Massager

Yang ni k.fiezz baca untuk membantu krim muka atau krim mata yang kita pakai meresap jauh ke dalam kulit. Sekaligus membantu mengurangkan mata panda (dark circle), melembutkan kulit. Kiranya bila kita guna ni, tak perlu la tenyeh kuat sangat krim muka atau krim mata untuk bagi meresap..sapu sikit krim pada muka atau mata & urut secara lembut dengan ni..

Mesin ni diperbuat dari Korea & hanya guna satu bateri AA sahaja..Akan berfungsi bila tersentuh dengan kulit..Ermmm..menarik nak cuba ni...okey, boleh masuk ni dalam list...

Okey, ni antara barangan yang k.fiezz usyar kat website ni..Banyak lagi yang berkenan..Tapi ni antara yg menarik perhatian k.fiezz..

Korang nak shopping kat sini gak?

Hah..klik link yang k.fiezz dah bagi (warna merah)...terus laju-laju masuk ke website Supermodel's Secrets..Selamat menjamu mata & purse...Ala, orang gomen sabaq na..esok dah masuk gaji.. hehe...

Jom kita shopping di Supermodel's Secrets.. ;)

You Might Also Like

3 Comment

  1. alahai... menggoda betullah eyeshadow pallette tu ....

    ReplyDelete
  2. Tergoda ni dengan barang makeup.... suka Korean Portable Auto Vibration Ionic Massager ni..macam best je guna ni..nantilah tgk bajet jugak nk beli ni.

    ReplyDelete