Total Pageviews

Bergaya Dengan Sling Bag Dari Oversea

23:24

Duk usya beg ni sebab pernah ternampak seorang pegawai tempat k.fiezz guna beg ni..Begnya jenis lipat dua macam dalam gambar kat bawah..Masa tengok pegawai tu guna beg ni, haih mmg jatuh cinta la..k.fiezz dengan beg kan BFF gitu..kalau pernah baca entry lepas2 k.fiezz, tahu la kecintaan k.fiezz ni dengan beg..haha

Tapi beg yang ni idak la k.fiezz beria benor mencari.. Konsepnya kalau terjumpa kat mana2 mall, beli.. Tapi tak pernah nampak la citer dia.. 

So beli kat mana ni k.fiezz?Mesti tertanya kan..cewah..macam orang heran je..haha..Banyak je beg-beg yang ada jual kat Malaysia ni..tapi mana la tau kot korang berkenan ke apa..Jom k.fiezz share beli beg ni kat mana?

www.fiezasani.xyz

Personal Shopper barang dari oversea

wahh.kemain k.fiezz..dah reti guna personal shopper ni..Dulu tak reti pun..haha..gedik sangat kan..Korang tahu kan personal shopper ni orang yang jadi orang tengah untuk beli barang-barang terutama barang dari luar negara..Kadang kita kan nak barang-barang kat luar negara sebab design yang terkini, harga murah..

Nak pi ke luar negara semata-mata nak beli barang yang kita nak tu, agak membazir la jugak..Dengan nak beli tiket kapal terobang, hotel lagi..makan lagi..fuhhh..banyak belanja tu..Melainkan kebetulan masa tu kita memang dah rancang nak melancong ke tempat tu...Lain la cerita nya, boleh terus beli je..Tapi yang tak ada planned ni tapi nak jugak barang idaman hati dari luar negara ni, jadi ni la fungsi personal shopper. Terutama yang selalu ke luar negara macam owner itravelishop ni..Di samping dia melancong, dia menolong orang lain yang nak beli barang dari luar negara tapi tak tahu macamana cara nak dapatkan barang tu..Kira dia jadi orang perantaraan untuk belikan barang tu bagi pihak kita...

Sling Beg Idaman

K.fiezz mula-mula tertarik dengan beg lain benornya..tapi k.fiezz ni..bukan boleh nampak beg yang lain pulak..mula la cepat bertukar fikiran..Kebetulan nampak plak haritu itravelishop ni promote sling beg yang k.fiezz pakai ni..Masa tengok beg ni, terus teringat 'ni beg yang k.fiezz nak tu'.. terus dm tanya harga..Tengok je harga dia yang berpatutan dan mampu di bayar, laju je k.fiezz bayar..seminggu kemudian, sling beg selamat di terima..yehaaaa..

Beg ni dibeli dari butik Primark London, chuolls...kembang kempis idung ai guna beg oversea tau..haha..idak la mahai pun beg ni..k.fiezz beli RM54 + postage RM15...so total RM69..Murah la..bawah RM100...

Kebetulan sabtu minggu lepas, ada kenduri kahwin sepupu mr hubby..Matching pulak dengan baju k.fiezz..Kita match la dress & sling beg ni...

K.fiezz suka sling beg camni kalau keluar..simple & tak ada la k.fiezz bawak banyak benor barang sebab beg jenis kecik..tapi dalam kecik-kecik pun, muat gak la wristlet & handphone k.fiezz..
Kat sini bukan ada beg2 je.. Banyak lagi barang2 lain. Yang terbaru ni @itravelishop tengah open order untuk kain saree khas dari India.. kalau x silap.. Try la pi terjah kat ig (klik link)..macam nak order jugak kain saree ni utk baju raya tahun depan.. Hihi.. Tgk dulu bajet macamana..

Kak fiezz rekomen sangat @itravelishop ni sebagai trusted personal shopper Malaysia. Kak fiezz dah cuba beli & tak ada sebarang masalah. Haritu pun masa k.fiezz terima beg, k.fiezz tak beritahu @itravelishop ni..Dorang follow up tanya dah terima barang ke belum?Jadi dah terbukti boleh dipercayai dan sangat-sangat dipercayai & k.fiezz rekomen la pada yang lain kalau nak beli barang-barang dari luar negara..

You Might Also Like

10 Comment

  1. Lawa beg nya kak fieza :)

    ReplyDelete
  2. cantik design :)

    jemput join segmen ejulz kalau sudi :)

    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    ReplyDelete
  3. Wah cantiknya sling bag fiezz...brand apa ni fiezz? Harrods ke?

    ReplyDelete
  4. simple dan cantik , sesuai dengan ootd kak fieza

    ReplyDelete