Total Pageviews

Jom Tempah T-Shirt di Photobook..Ada diskaun Tau.

08:30

Wewittt..sempena FIFA WORLD CUP 2018 ni, sana sini cerita pasal bola..kak fiezz pun tak ada la tengok perlawanan-perlawanannya..tapi nampak la orang duk kongsi kat sosial media pasal harini sapa lawan sapa..pasukan mana yang kalah..so tahu la sikit-sikit walaupun bukan peminat bola tegar...

DEMAM BOLA FIFA WORLD CUP 2018

Memandangkan tengah hangat FIFA WORLD CUP 2018 ni, semua pasal bola..Haritu k.fiezz attend jamuan raya kat salah satu bahagian di Kementerian k.fiezz pun, tema bola jugak...meriah chuolls...Bersempena dengan musim bola yang sana sini bola..tido bola..makan bola..mandi bola..eh serba serbi la bola, k.fiezz nak kongsi good news untuk peminat-peminat bola atau korang ada pasangan yang kaki bola & nak bagi hadiah yang menarik bertemakan FIFA WORLD CUP 2018 ni, jom bagi T-Shirt..

'ala, husband kita tak minat bola la k.fiezz..acane nak bagi t-shirt bola..tak sesuai..'

No worry,  photobook adakan promosi ni untuk semua jenis t-shirt yang ada di website dorang..Promosi apa tu? promosi sempena demam bola FiFa World Cup ni...

meh baca...

www.fiezasani.xyz

PROMOSI T-SHIRT DI PHOTOBOOK

Sempena demam FIFA WORLD CUP 2018, photobook adakan 3 hari promosi dengan diskaun sebanyak 55% (kod - GOAL) bagi setiap pembelian t-shirt di website Photobook..

Menarik kan..harga biasa t-shirt yang k.fiezz tengok RM79.00 tapi dapat diskaun 55%, jadi harga cuma RM43.45...Murah ke idak..Kalau murah, sila grab diskaun yang ditawarkan selama 3 HARI sahaja mulai 5 Julai 2018 - 9 Julai 2018...

Apa special order t-shirt di Photobook ni?

Hah..agak dah mesti tertanya-tanya kan..kenapa nak order kat photobook ni?apa istimewa dia..
Istimewanya, korang boleh design t-shirt tu ikut selera korang..nak buh gambar korang ke..nak letak kartun ke..nak letak perkataan sendiri ke..semua boleh..Jadi tu la keistimewaan beli di Photobook ni..

Nasib mr hubby k.fiezz tak ada size yang available kat photobook ni..Paling besar, size t-shirt kat Photobook ni XXXL..Kalau ada lebih sikit dari XXXL ni dah design satu gak...hehe..bukan kutuk pulak mr hubby k.fiezz yang comel tu..realiti..sebab kang, ada yang tanya-tanya..kenapa k.fiezz tak beli?sebab k.fiezz yang promote...Bukan tak nak beli, size nya susah di cari...hehe...

Jadi tak kisah la samaada peminat bola atau tidak, jangan lepaskan promosi selama 3 hari yang dibuat oleh Photobook untuk setiap pembelian t-shirt dan dapat diskaun sebanyak 55%..Banyak tu..sapa nak bagi, kan...

You Might Also Like

3 Comment

  1. wahhhh diskaun melampau sampai 55%, bagus sangat ni :D

    ReplyDelete
  2. Wahh rugi tak tempah t-shirt ni..kak selalu simpan gambar guna photobook ye.

    ReplyDelete