Total Pageviews

Salam Aidilfitri 2018

08:38

Selamat Hari Raya, korang. Time raya ni busy beraya, baru nak update blog time free2 ni.. Raya korang camne tahun ni, meriah ke? Kak fiezz & family, bersederhana je.

Tahun ni turn k.fiezz & mr hubby beraya di Ipoh. Belah family mr hubby. Biasa la dah kahwin ni, kena ikut giliran. So tahun ni #TeamRayaIpoh la dulu.

www.fiezasani.xyz

Bersempena kedatangan bulan Syawal yg mulia ni, kak fiezz menyusun jari 10 kalau ada tertulis entry yg menyentap perasaan korang, terguris atau apa2 yang TER... Kak fiezz insan biasa yg kadang2 stabil, kadang2 emosi.. Haha.. Bila emosi tu, kadang tak sedar meluah perasaan yang tak menjaga sensitiviti korang sebagai pembaca.. Salam kosong-kosong...

Jom la layan corat-coret raya pertama #TeamRayaIpoh k.fiezz & mr hubby..

www.fiezasani.xyz

#fiezasaniootd raya pertama 2018

www.fiezasani.xyz

Kak fiezz & MIL

www.fiezasani.xyz

Kak fiezz & SIL

www.fiezasani.xyz

Bersemut tak.. Haha.. 

www.fiezasani.xyz

4 boys & 1 girl.. Nak jadi adik ipar lelaki tunggal, sila la lalu abang2nya dulu.. Hehe... 

www.fiezasani.xyz

Freestyle 5 beradik + sorang anak buah... 





You Might Also Like

10 Comment