Total Pageviews

GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM

12:40

Mood joint giveaway anjuran adik Sha ni..jom la support..Kak fiezz nak buat giveaway, tak konpiden..ada ke orang nak joint..Ni kita joint la orang punya..Blog Sha ni salah satu yang k.fiezz suka berkunjung sebab blog Sha tak perlukan loading yang lama..Klik je http://www.shfyqhazhr.com, laju masuk kat situ..Ada setengah blog kan amik masa nak loading..Kalau jenis lambat2 cam tu malas k.fiezz nak tunggu..Terus klik X je kat belah atas tu..Kira blog Sha ni jenis ringan la..tak crowded dengan memacam menda..So dia cepat loading..Pada k.fiezz blog Sha yang sekarang dah okey..Simple..Kak fiezz ni suka yang simple..Selain dari blog sendiri pun memang jenis simple..Masuk kat blog orang pun, kak fiezz suka yang simple..Nak baca entry-entry tuan blog pun tak ada gangguan dengan lambakan banner iklan. Pening nak baca kalau banyak sangat banner iklan..Jadi sebabkan blog sha yang simple,tarikan pada k.fiezz untuk selalu berkunjung ke blog Sha..

Nak Joint Giveaway Sha?

Camne caranya?Klik banner kat bawah ni,k..



So,korang yang nak joint Giveaway Sha ni, klik je banner ni,k...Hadiah dia pun best..Kak fiezz suka..Maklum la k.fiezz kan pengumpul beg tegar..hehe

You Might Also Like

2 Comment