Total Pageviews

Shopping Baju Raya Online..Trusted IG Seller.

13:59

Korang..sapa dah beli baju raya..amboi kemain excited kakak fiezz beli baju raya..esok baru start puasa..hover nau nau..ala, benornya bukan apa malas nak shopping online time bulan puasa..Mesti pos laju akan jadi slow service dia & ada masalah sebab banyak lambakan parcel yang kena hantar..Nak raya kan, jadi permintaan barang yang jual secara online macam baju raya, kuih raya akan jadi meningkat...Tu yang sebabkan order masa bulan puasa akan lebih dari bulan-bulan biasa... Rezeki untuk para peniaga tapi yang beli macam k.fiezz ni bermasalah bila barang stuck di pos laju..Sistem Pos Laju pun selalunya time2 ni bermasalah...Jadi untuk mengelakkan parcel k.fiezz termasuk dalam senarai yang stuck di Pos Laju, baik la k.fiezz shopping sebelum mula puasa ni...Lagipun beli awal2 ni untung, warna baju yang kita nak & saiz masih banyak lagi...

JOM SHOPPING di Jalinan Mutiara 

Haritu k.fiezz terusya baju ni kat salah satu IG..Eh..berkenan pulak chuolls..Tengok lambang kat gambar ni,baju dari NFH Boutique Gallery..Mula-mula kak fiezz ingat nak terus beli kat NFH ni je, yea la owner kan..Risau nak beli kat agen2 ni..Bila try pm kat page NFH Boutique Gallery ni tak ada jawapan..Lepas tu baru k.fiezz perasan NFH ada inform setiap pembelian baju-baju dorang boleh dapatkan dari mana-mana agen sah NFH yang ada di komen..Jadi kak fiezz pun cari agen2 NFH dari situ..Kak fiezz cuba whatsapp beberapa orang agen dan dari hasil survey tu, kak fiezz boleh rumuskan harga dorang adalah fix..So tak adalah dengan agen ni mahal..agen tu murah..Kak fiezz beli baju kat bawah ni dengan salah seorang agen NFH iaitu Jalinan Mutiara (klik untuk ke IG agen)...Harga baju ni RM1** + free postage + free brooch..

Dah selamat sampai minggu lepas..Keadaan baju seperti dalam gambar..tak ada sebarang masalah..alhamdulillah..

Baju ni untuk mak kak fiezz benornya..hehe..dapat duit review sikit jadi beli la baju ni..cantik sangat..mak kak fiezz masa suruh try, dia cakap macam orang muda..alahh..memang muda pun..apa ada hal,kan..haha...

www.fiezasani.xyz

Serius cantik sangat..berkenan k.fiezz..sesuai la untuk wanita yang tak nak baju ikut cutting & labuh.Salah satu sebab k.fiezz beli untuk mak sebab mak kak fiezz memang tak nak baju kurung yang ikut potongan badan & baju jenis pendek..Jadi masa tengok baju ni, sangat memenuhi kriteria..Dah la main beli je, tak tahu saiz mak..Main agak2 je..Nasib baik okey...


Okey, meh tengok baju raya k.fiezz pulak..Yang ni dah beli lagi awal dari baju untuk mak kak fiezz..haha...Hat ni suruh mr hubby yang bayarkan..hehe...

SHOPPING Di msberipinkcloset


www.fiezasani.xyz

Yang mana satu warna pilihan, nanti kak fiezz share masa hari raya..hehe..Baju ni potongan kebaya kota bharu kalau tak silap..kak fiezz berkenan baju ni sebab design + warna dia..Sweet angat..sesuai la untuk k.fiezz yang comel ni..eh..haha..Cuma skirt dia kak fiezz tukar dengan skirt lain ikut warna bunga sebab nak matchy-matchy dengan baju melayu mr hubby...Untuk skirt yang set dengan baju ni, kak fiezz akan match dengan baju lain..Nanti try cari time shopping kat mana-mana..hehe...shoppingggg..so bff...

IG SHOP YANG BOLEH DIPERCAYAI

So korang dah beli baju raya..Kalau belum, boleh la terjah kat dua IG Shop yang k.fiezz shopping ni..Peniaga yang boleh dipercayai..Faham, ramai takut nak shopping online kan..takut tertipu..Jadi boleh la terjah kat dua IG shop ni...Baju-baju dorang semua lawa-lawa..kak fiezz memang berkenan sangat koleksi baju2 kat sini...Cantik..Nasib kontrol napsu & sedar diri poket tak berapa nak tebal..kalau tak, lebih dari sehelai k.fiezz beli..haha...

SELAMAT SHOPPING & SELAMAT BERPUASA chuolls

You Might Also Like

13 Comment

  1. kebaya tu mmg cntik kalo diapakai waktu raya

    ReplyDelete
  2. cun cun jugak baju ni, tapi mesti semua size kecik je ni huwaaa

    ReplyDelete
  3. raya tahun ni ccl beli dalam shopping online jugak , malas nak cari tailor2 nih ,hehe .. setakat sekarang dah dua pasang ccl borong

    ReplyDelete
  4. NFH tu mmg byk baju dia cecantik. 2 thn lps beli dress kt situ. sedap kain dia.
    And utk thn ni, lama dah hantar tempah. Sblm bln Syaaban dah tempah. Haha. Tp tak siap lagi la.
    Tp ada ready baju beli online jugak sbb nak buat photoshoot ari raya bln puasa ni :D

    ReplyDelete
  5. Msberi closet tu famous gak. Selalu juga tengok koleksi baju ig shop tu. Lia beli on9 je lah baju raya kalini. Selalunya kat zalora.

    ReplyDelete
  6. Kebaya tu sweet sangat...terberkenan juga.. kikiki..

    ReplyDelete
  7. Cantik kebaya tu kak fiezz. Berkenan pula ana.

    ReplyDelete
  8. aduh duh duh duh cantik kebaya hijau tu..ppuan2 ni ssh kdg2 x cukup selai baju raya..nak kena ada backup..so nti boleh usha sini plak

    ReplyDelete
  9. Kira tahun ni pakai kebaya kota bharu la ye? Cantik & comell

    ReplyDelete
  10. cantik la pulak kebaya tu..eh..kebaya ke kebarung..sama je ek...

    ReplyDelete