Total Pageviews

Set baju kanak-kanak murah di Doudou.my

22:52

Yeay, sampai dah hadiah hasil tebus baucer kemenangan yang k.fiezz menang di giveaway doudoumy X cekgunorazimah. Hadiah pilihan k.fiezz, jeng jeng jeng seperti dibawah..Yang kononnya masa k.fiezz joint Giveaway ni pening nak pilih hadiah kalau menang..Sekali rezeki, menang pulak..eh..Terus laju-laju masuk kat website doudou.my..Skrol punya skrol, tertarik dengan set baju ni yang harga dia sama dengan nilai baucer yang k.fiezz menang...Terus pilih yang ni je..

kak fiezz ambil untuk umur 6 tahun sebab belikan untuk anak buah k.fiezz..Rezeki raya dia la ni..Mak long menang baucer, hadiah dia yang dapat..Rezeki awak la, Iman...

www.fiezasani.xyz

Kat website doudou.my ni menyediakan kelengkapan baju ibu mengandung, bayi dan kanak-kanak..Harga pun berpatutan. Masa k.fiezz cari baju untuk si Iman ni, ada beberapa item yang tengah promosi..Set baju k.fiezz pilih ni pun dalam kategori promosi..Kalau tak, harga sebenar dia RM45.00..Ada promosi, dapat harga murah dari tu..Okey la tu,kan..1 set baju dapat harga murah...Korang,kalau nak membeli-belah baju raya untuk anak-anak, boleh la terjah ke website doudou.my ni..Cuma kena pantas shopping sebab pos laju dah keluarkan notis tarikh akhir untuk pengeposan kalau nak dapat barang sebelum raya..kalau tak, lepas raya la baru sampai kat korang...Okey gak tu, sampai lepas raya boleh pakai baju gi rumah terbuka le..apa lagi..Raya ni, confirm la sana sini buat rumah terbuka...

You Might Also Like

4 Comment

  1. ini di namakan rezeki di kongsi bersama. Bestkan miza pun sempat shopiing jugak dekat doudou untuk budak dua ketui ne

    ReplyDelete
  2. Wahhh saya suka ni.. baju budak-budak ni comel-comel je. Geram rasa

    ReplyDelete