Total Pageviews

Menang Giveaway Doudou.my X CekguNorazimah

15:16

Yeay..kak fiezz tersenarai salah seorang pemenang GA Doudou.my x Cekgu Norazimah..Alhamdulillah..Masa joint GA ni, kak fiezz ada mention kalau menang, pening gak nak cari hadiah kat website doudou.my..haha..website doudou.my ni menjual pakaian-pakaian ibu mengandung, bayi & kanak-kanak..hah!!tak ke pening kak fiezz nak redeem apa kalau menang baucer ni..

www.fiezasani.xyz

eh..sekali rezeki Ramadhan..Menang chuolls..terus masuk ke website doudou.my ni..duk usyar baju2 bebudak..lawa-lawa..Harga pun affordable..Okey la untuk k.fiezz..idok la mahai bebenor..Ni tengah ada sale untuk selected item...Duk usyar-usyar, kak fiezz terbekenan dengan satu set baju + seluar untuk budak lelaki dalam kategori sale item..Lepas diskaun, ngam-ngam harga baucer yang kak fiezz menang..Terus pilih yang ni je..eh!!tak pening pun k.fiezz..haha..Kata pening masa joint GA ni kalau menang nak beli apa..Ni cam sap sap..terus pilih yang mana berkenan di hati..Nampak..Alasan sangat pening tu..Nama k.fiezz ni kalau dah nama shopping tu memang bestfriend sangat...tak pening la kalau bab-bab shopping ni..tak kisah la shopping online atau pi shopping kat mall..petik jari je macam Thanos tu..eh!!haha..tetiba masuk cerita Avenger..

Okey, nanti k.fiezz share pasal set baju yang k.fiezz beli kat website doudou ni lepas dah terima barangnya...

You Might Also Like

11 Comment