Total Pageviews

Mask Time Dengan The FaceShop Mask

15:33

Mask time

Kak fiezz ni kalau pasal kecantikan memang favourite all da time..Baru2 ni kak fiezz macam busy giler plak, rasa kulit muka dah kasar macam apa je..haih, rimas pulak pegang kulit muka sendiri..So weekend lepas, kak fiezz tak ada buat apa kat rumah..tambah2 di bulan puasa ni,hah..Nak masak lunch apa nya time puasa ni..Kita buat Me Time la kat rumah sambil-sambil tengok tv..


www.fiezasani.xyz


FACE MASK WITH POMEGRANATE EXTRACT

Kak fiezz dapat mask ni masa jadi pengomen top di blog Marsya..Baru rasmi nak guna ni..Excited nak cuba. Serasi ke idok..

Bukak je packaging dia..bestnya bau dia..wangi je..Mask yang ni warna putih jernih..So macam biasa la cara guna..Keluarkan mask dari bekas ni & adjust sikit masa pakai di bahagian mata, hidung & mulut...Dan biarkan selama 10-15 minit..Lepas tu seat back & rilex sambil tengok tv..Lepas dah tanggalkan mask ni pun, kak fiezz saja biarkan ekstrak delima ni meresap kat kulit muka..dap dap sikit....

So hasilnya kulit muka k.fiezz rasa lembut gitu..cewah..haha..agaknya le..sebab sendiri pegang cam lembut..

Kenapa kak fiezz suka pakai Mask?

Mesti yang tertanya-tanya, awat la kak fiezz ni suka sangat pakai mask..Meh baca kat SINI..kak fiezz dah panjang lebar story...

You Might Also Like

6 Comment

  1. Mesti fresh sangat lepas pakai ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fresh sgt. Yg penting kulit halus dan lembap gitu. .

      Delete
  2. Mask sgt penting kan kak. Tp saya ni kdg2 terlps gak masa nk ber maskz

    ReplyDelete
  3. Sukanya kalau pakai face mask.. lepas tu mesti lembap je muka..

    ReplyDelete
  4. Rabia ada mask lama dah tak pakai mask..hehe.makin cantiklah kak

    ReplyDelete
  5. seronok pakai mask kat rumah, sambil relax santai2, letak mask ... muka pun rasa fresh T_T

    ReplyDelete