Jadi Top Pengomen Di Blog Shafyqah..Dapat 1 Set Gambar.

13:08

Terpilih jadi top pengomen lagi tapi kali ni di blog Shafyqah pulak..yeay..thank you Sha...tak sangka pulak terpilih..

Kak fiezz dapat apa?meh tengok


Kak fiezz dapat 1 set gambar..Gambar2 ni Sha dah minta awal melalui e-mail pada k.fiezz...Jadi ni antara 9 gambar yang kak fiezz bagi pada Sha untuk di cetak..Ikutkan banyak..haha..tapi orang dah bagi free, melampau pulak nak suruh print semua..haha..Jadi ni antara yang menjadi pilihan favourite k.fiezz disamping hadiah sampingan - key chain..

Jom pi terjah blog sha (link di atas),mana tau k.fiezz terpilih lagi jadi top pengomen..hehe..

You Might Also Like

4 Comment

  1. Tahniah kak.btw,cantik gambar2 kak

    ReplyDelete
  2. Wahhh tahniah kak fiez..byk jugak tuh dapat gambar

    ReplyDelete
  3. hehe alhamdulillah, terima kasih kak rajin komen blog sha

    ReplyDelete