Total Pageviews

Giveaway doudou.my X cekgunorazimah

22:24

Jom joint Giveaway CN ni..gedik sangat k.fiezz ni..ni kalau menang, mau pening nak beli apa..haha..tapi tak pe..menang ke tidak, belakang kira..bagi sokongan pada rakan blogger konsepnya..so blogger2 jom joint...syarat-syarat pun senang je...

Giveaway doudou.my X cekgunorazimah



Khas buat pembaca cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 30 April 2018, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 14 Mei 2018 iaitu tepat jam 11.15 malamcekgunorazimah.com bersama lamanweb doudou.my bekerjasama untuk giveaway voucher pembelian pelbagai barangan di doudou.my.

Syarat-syaratnya :
  • Buat entri bertajuk "Giveaway doudou.my X cekgunorazimah" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. 
Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini :



  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Seramai 10 orang pemenang akan dipilih untuk memenangi voucher barangan doudou.my bernilai RM30. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 16 Mei 2018.

You Might Also Like

12 Comment

  1. Goodluck. :)

    Jemput singgah www.syamimisaad.com

    ReplyDelete
  2. goodluck! nanti free sha nak join jugak la

    ReplyDelete
  3. DSYS

    http://belogsegmen.blogspot.my/2018/05/giveaway-doudoumy-x-cekgunorazimah.html

    (@_-)Happy blogging

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Good luck. selamat bersegment. done follow #436

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana sporting & sertai Giveaway doudou.my X cekgunorazimah. Keputusan pemenang di sini ye >>http://www.cekgunorazimah.com/2018/05/keputusan-pemenang-giveaway-doudoumy-x.html

    ReplyDelete