Total Pageviews

Coin Purse From Bali

15:47

Yeay dapat souvenir dari bos..bos k.fiezz pi ke Bali, Indonesia minggu lepas..So ni ole-ole dari Bali la..Eh pi Bali..ala, tak ingat..kalau tak boleh kirim beg yg Uzu beli kat Bali..Uzu ada post kat FB dia, beg tu Uzu beli masa ke sana..Beg tu tengah in kat sana...Tak perasan pulak bos k.fiezz pi ke Bali..Padahal k.fiezz yang isi borang cuti, borang keluar negara bagai..cehhh sabar je la..Boleh tak perasan pulak k.fiezz ni..

COIN PURSE

Minggu lepas bos bagi keychain tu je..Tadi tetiba dia bagi coin purse pulak..alolo..suwit sangat bos k.fiezz ni..Katanya k.fiezz pun ada coin purse cam dia..Memang sebelum ni k.fiezz ada jugak tapi dah penuh dengan duit rupiah syiling..tak tahu nak buh kat mana, kak fiezz bubuh dalam coin purse yang ada..Udah lepas tu k.fiezz tak ada coin purse lain..Bersepah duit syiling kita dalam wristlet k.fiezz...Malas nak mix dalam coin purse yang letak duit syiling rupiah tu..takut terbayar dengan duit tu beli barang..haha..Haritu beli n.lemak, k.fiezz terbagi 500 rupiah syiling kat orang tu..Nasib dia perasan..Lepas tu k.fiezz malas nak bawak coin purse tu...

www.fiezasani.xyz

Rezeki pulak k.fiezz dapat coin purse ni..thank you bos...homey sangat macam k.fiezz..eh..haha

You Might Also Like

8 Comment

  1. Comel plak coin purse tu ha..

    meh join GA GSL Warrior, banyak hadiah best2 ni...http://www.suriaamanda.com/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. comelnya coin purse tu warna pun menarik

    ReplyDelete
  3. Hehehe comel² cenderahatinye..

    ReplyDelete
  4. wahhh comelnya coin purse dari bali tu <3

    ReplyDelete
  5. Kitorg p bali pun tak beli apa sgt kak. Hehehe beg rotan tu, dah anak ramai ni...macam kurang lak minat

    ReplyDelete
  6. walaupun kecik tapi comel . ok laa nama pun coin purse kan

    ReplyDelete