Total Pageviews

Nak Beriklan di Blog FiezaSani

10:47

Sesiapa yang ada produk/servis nak review dan nak bakal pelanggan cari di Mr Google, boleh e-mail kak fiezz yea di fiezasani2127@gmail.com. Jangan main spam di bahagian komen kat entry-entry kak fiezz..Semalam kak fiezz dapat satu komen macam kat bawah ni..Mula-mula fikir +ve sempena bulan Ramadhan yang mulia ni, ingat nak biar je iklan ni menempel kat blog kak fiezz lagi pulak cara dia tulis, sopan..tapiii..ada tapinyaa..selepas di fikir-fikirkan, kak fiezz buang sebab TAK ADIL UNTUK ORANG LAIN YANG BAYAR KAK FIEZZ UNTUK BERIKLAN kat blog kak fiezz yang tak seberapa ni...Jadi sorry, kak fiezz buang yea komen-komen yang berunsur pengiklanan.. Kalau berminat nak beriklan kat blog k.fiezz ni, sila e-mail kak fiezz seperti di atas..



Sorry pada tuan punya e-mail ni..ayat tu memang dah sopan tapi tak adil untuk orang lain yang sanggup bayar kak fiezz untuk beriklan di sini..Kak fiezz mmg dah ada caj tertentu untuk beriklan di sini..Bukan nak demand ke apa..Tapi segala-gala berkaitan blog ni berbayar..domain, template, watermark, elektrik, internet..Jadi faham kan kenapa k.fiezz caj...Kalau nak beriklan, sila la e-mail kak fiezz...

You Might Also Like

7 Comment

  1. Ok kak..kalau nk iklan mmg kena email kan.

    ReplyDelete
  2. haha..kat cik nor punya komen pun ada. Tapi xpernah simpan..terus delete. Banyak dari indonesia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mula2 rasa nk biar je tapi pikir, 'eh org lain bayar kot nk iklan kat blog kita, yg ni free je tepek gitu'...

      Delete
  3. Samalah, suka spam dorg ni, mrs pip delete ja terus ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mrs pip..suka2 je dorang spam kat komen..

      Delete
  4. Dulu-dulu ada juga tapi sejak dah tukar domain ni alhamdulillah belum lagi

    ReplyDelete