Total Pageviews

Dapat Bagpack Comel

23:16

Kakak fiezz & beg bff sangat..kak fiezz ni dari dulu lagi memang pengumpul tegar beg..macam-macam jenis beg ada dari zaman anak dara..tapi selalu beli yang murah-murah je...Kak fiezz punya konsep, biar murah tapi selalu tukar..gitu..lagipun kak fiezz memang hobi suka tukar-tukar beg pun..rasa bukan k.fiezz je..korang pun sama kan..kan...hehe

Sekarang ni pilihan beg kak fiezz jenis backpack macam dalam gambar ni..Kak fiezz pernah up entry tahun lepas beli 2 backpack branded..Ni bertambah lagi koleksi backpack baru kak fiezz..Souvenir mr hubby beli masa company trip dia ke Xian, China baru-baru ni..Upah tak leh ikut walaupun nak bayar sendiri..

Backpack Comel

www.fiezasani.xyz

Ni la backpack comel koleksi terbaru kak fiezz..harga - RMB259..berapa tu, calculate la ke RM..hehe..Comel tak comel tak..macam kak fiezz,kan..eh..haha


You Might Also Like

10 Comment

  1. Bukan comel kak fiezz...tapi sangat comel...geram je tengok kartun tu...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..masa mr hubby bagi gambar suh pilih, mmg hati dh terpaut dgn yg ni..hehe

      Delete
  2. wooooo comelnyeee.. harga boleh tahan gak tu kak fiez...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la..mana nak tau boleh tahan rega dia..ingtkan murah..kita ni main pilih je masa mr hubby bagi gambor..dh sampai Malaysia, baru dia bgitau rega..haha

      Delete
  3. comel macam tuannya. Miza tak dapatlah nak bagpack comel gini risau kena bedal dengan cik qilah jew

    ReplyDelete
  4. comelnya! tapi harga huhuhuhu boleh tahan mahe tu

    ReplyDelete
  5. comelnya bagpack tu kak fieza.kak fieza comel lah

    ReplyDelete
  6. Comelnya bagpack kak Fieza!! Bawak jalan2 boleh jadikan prop ambil gambar ni . Hihi

    ReplyDelete
  7. Kak Fieza,

    Jemput join giveaway di blog Siqah jika ada kelapangan ye 🙈

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

    ReplyDelete