Siapa Tak Makan Sayur?Ni Ada Penyelesainya

09:00

Minuman Kesihatan

Siapa sini amalkan minuman kesihatan?meh share info dengan k.fiezz minuman kesihatan apa korang amalkan tu?Kak fiezz nak share dengan korang satu minuman kesihatan ni iaitu Bio-Organic..Khusus untuk korang yang tak makan sayur..tak kisah la anak ke suami ke (macam suami k.fiezz pun tak makan sayur), jadi Super Bio-Organic ni memang sesuai sangat dengan golongan ni..sbb kandungan Super Bio-Organic ni adalah dari pelbagai jenis bahan organik serta sayuran yang mempunyai pelbagai khasiat untuk tubuh badan kita..Hasil dari gabungan pelbagai sayuran serta bahan organik dalam Bio-Organik ni memberi makanan seimbang dalam rutin seharian kita serta meningkatkan sistem imun dan membuang toksin dalam badan kita..

Seperti yang kita tahu dengan gaya hidup kita sekarang ni dan dengan kewujudan pelbagai makanan segera, menyebabkan ramai kurang titik beratkan soal pemakanan..Janji perut kenyang & tak perlu menunggu lama untuk order makanan..sap sap, siap...Jadi bila dengan cara pemakanan kita yang tak sihat ni  + kurang bersenam, lepas tu sayur pun tak nak makan sebab kaler hijau..tak selera katanya..hah!!siap sedia la toksin yang terkumpul dalam badan tu..so dari sini la datang macam-macam masalah kesihatan..

Jadi di sini la Super Bio-Organic boleh membantu masalah-masalah kita ni..

www.fiezasani.xyz
Bahan-bahan:

Golden grain husk crimson lentils, white wheat, red lentils, black beluga lentils, gold lentils, red grains, red wheat, green lentils, coicis seeds, spinach, mushroom, peanuts, carrots, black sesame, pumpkin seeds, celery, lotus seeds, oats, pine seeds, lotus root powder, flax seeds, soy beans, wild rice, yam, gingko, wheal germ, alfalfa, fennel seeds, asparagus, artichoke, spirulina, chlorella, wheat grass, barley grass and Japanese green tea.

Super Bio-Organic

Jom kita tengok apa keistimewaan Bio-Organic ni pada tubuh badan kita. Antara fungsi Super Bio-Organic

*Merawat sembelit 
*Mencegah dan mengurangkan buasir
*Menurunkan kolesterol secara semula jadi dengan mengurangkan tahap kolesterol yang tidak baik (trigliserida).
*Meningkatkan kesihatan kardiovaskular
*Meningkatkan penghadaman
*Memberi bantuan daripada sindrom usus.

Sesuai sangat Untuk:

Mereka yang mengalami sembelit dan buasir.
Orang yang mengalami keletihan, ketidakupayaan untuk menumpukan perhatian dan ingatan.
Orang dewasa menderita hyposthenia.
Orang yang mengalami pencernaan yang buruk.
Wanita yang mengalami masalah haid.
Orang yang mengalami bau badan atau masalah kulit kerana pelepasan toksin yang tidak betul.
Orang-orang dengan lepuh muka dan bintik-bintik kerana pelepasan toksin yang tidak betul.
Pesakit dengan buah pinggang dan hati yang terjejas akibat ubat-ubatan jangka panjang.
Orang yang sering terdedah kepada racun perosak, baja, antibiotik atau hormon.
Orang yang berlebihan berat badan.
Orang dengan nafas berbau.
Kanak-kanak atau orang dewasa dengan sistem imuniti yang lemah

Jadi korang yang mementingkan penjagaan kesihatan, boleh cuba minuman Super Bio-Organik ni..

www.fiezasani.xyz

Selain dari Super Bio-Organik, korang yang mementingkan penjagaan muka, boleh cuba minuman kesihatan dari gabungan Glycine & Wild Berry Fruits untuk membantu menghapuskan kedutan & garis halus pada wajah dalam masa 15 hari..wahhh sangat ni..Maklum la seiring dengan peningkatan usia, kolagen semakin berkurang..Kolagen memainkan peranan penting dalam kehidupan kita kerana menggalakkan pertumbuhan kulit, tulang, gigi, kuku, rambut, ligamen dan saluran darah...dan seiriing dengan peningkatan usia seperti yang k.fiezz inform tadi, kolagen semakin berkurang 1.5% setahun dan menjadikan kulit semakin kurang anjal. Jadi dengan adanya LiveCollagen ini dapat membantu dengan menggalakkan pengeluaran kolagen dalam badan kita..Kalau korang yang nak mencuba ni, boleh buat tempahan di 


Untuk reader kak fiezz, ada diskaun untuk korang..Sila gunakan diskaun kod dibawah semasa membuat tempahan

DISKAUN CODE : fiezasani5

You Might Also Like

7 Comment

  1. bila usia dah meningkat ni kena ambik minuman kesihatan sikit.

    Jom sertai giveaway yg sdg berlangsung di blog Abam Kie? Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2018/04/spm-result-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. miza ne memilih makan sayur hehe kak fieza apa rasa Super Bio-Organik?

    ReplyDelete
  3. rabia memilih sayur tau.tq for sharing

    ReplyDelete
  4. Hehe..ciktie ni bab-bab sayur memilih juga. Tapi bio-organik ni boleh dicuba juga

    ReplyDelete
  5. hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    ReplyDelete
  6. saya tak makan sayurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... boleh cuba pas ni.. hehehe

    ReplyDelete
  7. sha makan sayur tapi ada masalah sembelit haha boleh try lah lepas ni

    ReplyDelete