Total Pageviews

Segmen Bloglist Blog #CeritaMak

09:53


Mak buat segmen..jom joint..Mak tengah cari bloglist untuk bulan Mei ni...Memandangkan k.fiezz tak ada cerita baru so kak fiezz joint la segmen mak ni..eh!!korang jangan ingat mak ni dah tua pulak tau sbb kak fiezz panggil mak..Haha..nama dia Lin, lagi muda dari kak fiezz..Tapi kat blog, dalam IG/FB kat group Lin ni suka bahasakan diri dia Mak..So kadang-kadang kak fiezz pun terikut panggil mak...Kak fiezz suka Lin ni walaupun tak penah jumpa depan-depan lagi, kak fiezz rasa lin ni kelakar..kalau baca caption dia kat ig ke, fb ke gelak sensorang k.fiezz baca..Jom kenal dengan Mak @ Lin...Syarat tak susah pun nak joint segmen Lin ni..Kak fiezz mmg dah follow Lin kat IG & FB..dan kitaorang dalam satu group yang sama..Jadi meh kita support segmen Lin ni...

Nak joint, klik je banner kat atas ni...

You Might Also Like

11 Comment

  1. sha selalu jugak baca status mak. mesti lawak kan cption tu haha, goodluck!

    ReplyDelete
  2. gudludck FS .... nnt Mrs Pip pun nak join juga ni ...

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sebab sudi join Segmen Bloglist Mei #CeritaMak ;)
    .
    Senarai peserta di sini: #CeritaMak

    ReplyDelete
  4. selamat malam , singgah dari segmen yang sama

    http://zafirahnazri.blogspot.my/2018/04/segmen-bloglist-blog-ceritamak.html

    ReplyDelete