Jalan-Jalan Di Melaka Outlet Premium

23:02

Melaka Outlet Premium

Orang lain dah berapa kali ulang ke sini agaknya..kak fiezz baru 1st time jejak kaki kat sini..Itu pun sebab berkursus di CREaTE JKR di Melaka..Yang kebetulan dekat dengan Melaka Outlet Premium ni..Selalu nampak orang share gambar berlatar belakangkan kincir angin ni..Bila kak fiezz cuti-cuti ke Melaka, terpikir juga belah mana la tempat ni..Rupanya bukan di bandar Melaka tempat yang jadi tumpuan pelancong..Dia dekat Alor Gajah kot tak silap kak fiezz..

Masa lepas check in bilik di Pusat Latihan CREaTE JKR, kak fiezz & beberapa orang member pejabat jenjalan kat sini..Mana ke ghupenya..Yang kak fiezz tahu mana-mana yang ada Premium ni, barang-barang dia, harga boleh tahan..barang-barang jenama..

Walaupun tahu kurang berkemampuan dari segi harga nak membeli kat sini, kita cuci mata je la..

Shopping di Melaka Outlet Premium

Eh..tadi kata tak mampu..ni shopping pulak..shopping kah?haha..moh tengok gambar...

www.fiezasani.xyz
Oo..ni la gambar kincir angin yang orang selalu duk share tu...

www.fiezasani.xyz

eh..shopping kak fiezz..ter shopping..ala tak mahai pun sebab masa ni nak Tahun Baru Cina..
kat Butik Cotton On ni ada sales..Harga memang melampau murah untuk k.fiezz..harga yang mampu dibeli..Kebetulan masa kat sini, kawan2 ofis kak fiezz bagitau kitaorang ada aktiviti senaman..kak fiezz serius tak tahu..aturcara dah diedarkan awal..tapi biasa la kak fiezz..mana check detail..hah..memang saja la suruh shopping baju t-shirt & legging kat sini untuk pakai masa senaman..Dapat lah RM15/sehelai..total RM30 untuk dua item tu...

www.fiezasani.xyz
Lepas shopping, kita pusing-pusing kat dalam ni..Banyak barang-barang berjenama..Usya dari luar je la..nak masuk beli, huhu...

www.fiezasani.xyz
Ni la sales kat Cotton on yang kak fiezz mention kat atas tadi..50% ko...
tak rasa rambang bijik mata k.fiezz


www.fiezasani.xyz

Geng ofis..

www.fiezasani.xyz

Dalam Melaka Outlet Premium

www.fiezasani.xyz

Ni pun ada sales kalau tak silap kak fiezz..nak jugak usya, sekali saiz semua besar-besar..
dah dah sedar diri, jenis comey..tunggu kat luar je...

Overall okey la Melaka Outlet Premium ni..Nak kata tak best tu, tak la..Kalau yang berkemampuan, boleh la menyopping kat sini...kak fiezz hat murah-murah kalau ada sales macam t-shirt & legging yang kak fiezz beli tu, boleh la beli..hat lain, cuci mata je lah...

You Might Also Like

5 Comment

  1. eh tershopping? bila lah tu kak fieza ne namanya menyelam sambil minum air

    ReplyDelete
  2. 2kali dah rabia pergi melaka ni..best.

    ReplyDelete
  3. berjalan sambil kursus tu biasa dah, hehe. bukan selalu ada peluang nak jalan2 kan

    ReplyDelete
  4. tak shopping pun tak pa, cuci cuci mata, ambil gambar ...
    nampak tempat tu cantik untuk posing2 ...

    ReplyDelete
  5. Xpa kak Fieza.. bukannya selalu dapat peluang shopping kat situ hehe

    ReplyDelete