Total Pageviews

Redeem Digi Reward - Kit Kat Chocolatory Di Mid Valley

11:01

Redeem DiGi Reward 

Semalam k.fiezz share pasal redeem Digi rewards, beli Elianto Brilliant Riche Lip Color..Yang ni kak fiezz redeem di Kit Kat Chocolatory pulak..Beli satu percuma satu Kit Kat..Harga bergantung pada jenis coklat yang kita nak..so redeem Digi reward untuk kit kat ni dua sebab dua nombor Digi..jadi dapat 4 kotak..Yang redeem ni bergantung pada offer tau jenis coklat yang dapat free..Masa k.fiezz redeem Digi Reward untuk Kit Kat Chocolatory ni, dapat perasa Almond & Orange..

Kit Kat Chocolatory

Kat kit Kat chocolatory ni, kita boleh beli flavour yang jarang ada kat pasaraya..Nak customized ikut selera sendiri pun boleh..Pilih la kombinasi yang korang nak..Antara flavour yang unik - Ice kacang, Nasi Lemak, Durian dan banyak lagi pilihan..Ni antara yang kak fiezz ingat sebab unik..Sebelum beli tu, kalau nak rasa tester, ada disediakan..Korang boleh rasa..Haritu k.fiezz cuba Ice kacang..memang rasa ice kacang sungguh..Nasi lemak, bila makan rasa bubur kacang hijau pun ada..bukan k.fiezz je cakap..adik ipar, mr hubby pun cakap yang sama..Kata staff Kit Kat Chocolatory, tourist ramai beli perasa Nasi Lemak tu...


www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz

Harga bergantung pada jenis perasa coklat yang kita nak..Haritu k.fiezz & mr hubby pilih Caramelized Pecan & Green Tea Almond..dan free  Almond & Orange (2 kotak)...Redeem untuk 2 nombor Digi...so total 4 kotak...

Rasa & Rupa Kit Kat di Kit Kat Chocolatory?

Coklat..kan..harus la sedap..kak fiezz ni memang peminat coklat so sedap je pada deria rasa lidah k.fiezz ni..eh, sapa tak suka coklat..semua suka...

Dari segi saiz,lebih tebal sikit dari yang biasa kita beli di pasaraya dan dalam bentuk 4 jejari...Kekacang pada setiap coklat ditabur di bahagian belakang..Nak makan kena lapik kalau tak berterabur..

Kalau korang bosan dengan flavour yang biasa ada kat pasaraya, boleh cuba di Kit Kat Chocolatory ni..Unik flavour yang ada, as kak fiezz beritahu tadi..Nak customized pun boleh..Sesuai la kalau nak bagi hadiah ke kat sesapa..Boleh pick flavour dan topping yang korang suka...

Kit Kat Chocolatory yang kak fiezz pi ni di Mid Valley..ada 2 lokasi dalam Mid Valley...Satu di bawah [LG] nak naik ke eskalator & berhadapan dengan farmasi (sorry tak ingt nama farmasi tapi kat hujung..Dekat dengan Aeon)..Satu lagi di tingkat SATU, memang kedai Kit Kat Chocolatory..Macam butik gitu..Keluar dari situ lepas beli kit kat, terasa cam orang Ada-ada je..haha...mau tak rasa gitu, beli kit kat ada paper bag..kelasss...

You Might Also Like

6 Comment

  1. Wah bestnya tapi miza tak pakai digi huhu

    ReplyDelete
  2. wahhhh.. bestnyer..


    jemput join segmen ejulz :)
    http://ejulz.blogspot.my/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
  3. asben baru je pakai Digi..ntah dia tahu ke idak cara redem tu..

    ReplyDelete
  4. alahai bestnya. sampai 4 kotak coklat hahaha. sha dah la peminat tegar kitkat. pakai jugak digi tapi cemana nak redeeem???

    ReplyDelete