Sampai Dah Barang Hasil Shopping di Shopee

11:51

Terjebak Dengan Shopee PayDay Campaign

Haritu kak fiezz share pasal shopee payday campaign kan..sekali dengan kak fiezz terjebak..walaupun bulan Februari baru ni, orang gomen dah gaji awai..haha..tetap kak fiezz terpengaruh..mr hubby kak fiezz kerja private..gaji dia memang ngam2 tarikh campaign tu..memang kena la jawabnya..kak fiezz beli apa?

Barang Mekap Murah

Dah nama kak fiezz ni..apa lagi kak fiezz shopping..Barang mekap la jawapannya..Favourite all da time..Walaupun kat rumah dah ada 3 eyeshadow + 1 eyeshadow kat pejabat..tetap yang dibeli eyeshadow..Memang favourite sungguh kak fiezz shopping barang mekap kat shopee ni sebab harga dia yang murah-murah kat shopee ni..Yang kak fiezz terjebak beli eyeshadow baru ni sbb warna favourite kak fiezz..warna-warna warm/earth/nude gitu..kak fiezz memang suka warna-warna yang nampak tak nampak cam tu..ada yang glitter..ada yang plain...plus kak fiezz tertarik nak beli sebab dapat 1 set berus mekap untuk travel siap casing lagi...satu lagi kak fiezz beli Bioaqua BB Cream Air Cushion..Cadang nak letak kat opis..Jenis cushion tu kan sekali dengan foundation tapi yang sampai BB Cream (rujuk pada gambar)..adeh..kak fiezz dah complaint pada seller tapi tak dapat respons lagi...

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz
eyeshadow + 1 set brush = RM23.75

www.fiezasani.xyz
Bioaqua BB Cream Air Cushion = RM20.00
Tapi salah item kak fiezz dapat, BB Cream Super Wearing - RM15.49

tak pe, walaupun salah satu item tersalah..kita rasmikan item yang betul tu...

www.fiezasani.xyz

Tadaa..dah rasmi eyeshadow kak fiezz dapat..warna ala2 nampak tak nampak,kan..haha..ni memang favourite kak fiezz la...kak fiezz ni tak baper pandai sangat mekap..tapi ku try & error je...

You Might Also Like

10 Comment

  1. Fuyoo beli mekap.. org pompuan mmg gini laa kan suka beli mekap.. kekadang mekap yang ada pon belum pkai dah beli baru hahaha..cantikla warna eyeshadow kak fiezz..

    ReplyDelete
  2. Bioaqua tu banyak sellee dah kat shopee. Ingat mula2 bioessence..hehe..rupanya benda yg berbeza...hehehehe

    https://byshaz.blogspot.my/2018/03/buat-duit-secara-meluas-dalam-blog.html

    ReplyDelete
  3. Murah betul Bioaqua BB Cream Air Cushion RM20.00 jew

    ReplyDelete
  4. SA ada satu trip lagi blom sampai2 lagi..hahaha..yang maybelline dah sampai..yang sau ni plak lambat giler

    ReplyDelete
  5. Siqah berkenan dengan one set brush dan eyeshadow!! Suka eyeshadow tapi tak selalu pakai. Malas 😬

    ReplyDelete
  6. Perempuan kalau bab makeup mmg akan terjebak jugak.mesti beli nya

    ReplyDelete
  7. cantik eyeshadow tu tapi takreti pakai huwaaaa

    ReplyDelete
  8. Eyeshadow pallete tu nmpak cantik semua kaler dia ... Harga pun best ... Nak beli, terus nnt husband jeling2 coz hari tu beli eye shadow tak pakai2 ...

    ReplyDelete
  9. lawa warna eyeshadow tu.. ciktie pun berkenan juga warna-warna camtu. bila pakai nampak cam tak nampak sangat hehe tiadalah menonjol sangat

    ReplyDelete