Total Pageviews

Fame Lip Cream Dalam Travel Kit Fame Limited Edition

09:00

TRAVEL KIT FAME LIMITED EDITION

Dah lama usyar brand Fame ni..Serius suka giler warna-warna dia..cantik-cantik sangat..Baru ni Fame keluarkan Travel Kit Fame Limited Edition..Mak aih, melonjak-lonjak dalam hati nak beli travel kit fame ni..Maklum la kak fiezz kan suka travel..sesuai la bawak travel kit fame ni..Try pujuk mr hubby..Ingatkan dia tak bagi..eh!!dapat green lite, chuolls..terus order kat seller shopee..Harga standard RM75 + dapat free postage..Save duit postage..

Ada apa dalam Travel Kit Fame Limited Edition 

5 batang..panggil batang la kan..hah!!korang jangan nak pikir ke lain pulak..maksud kak fiezz dalam travel kit fame limited edition ni ada 5 item..panggil item la yeak..sopan sikit...So dalam kit ni 3 lip cream & 2 lip gloss..Kak fiezz dah cuba kelima-lima item..and k.fiezz suka kelima-limanya..harus la suka..RM75 chuolls..hehe

www.fiezasani.xyz
Lip Cream - Diva / Ruby / Mocha
Lip Gloss - Viva Glam & Drama Queen

www.fiezasani.xyz
Perbandingan saiz lip cream Travel Kit Fame Limited Edition dengan lipstick biasa..Saiz Travel Kit Fame ni kecil sikit..Untuk k.fiezz okey la, sesuai nak bawak travel plus dalam box...


www.fiezasani.xyz

Warna-warna dalam Travel Kit Fame Limited Edition

Tadaaa..dah cuba kelima-lima item dalam travel kit fame ni...i loike all the colours..Nanti nak tambah koleksi lagi dari Fame..Haritu dah nak beli tapi fulus kurang memberangsangkan dalam akaun..so kita KIV dulu...

YANG MANA PALING FAVOURITE DALAM TRAVEL KIT FAME LIMITED EDITION NI

To be honest..semua kak fiezz suka..Yang DIVA tu bila pakai nampak warna tu menarik & sesuai dengan ton kulit kak fiezz..RUBY nampak kak fiezz lebih garang & serius bila pakai..MOCHA lagi nampak senada dengan kulit kak fiezz, walaupun warna dia nampak macam tak menonjol tapi kak fiezz suka..Nampak lebih natural..2 lip gloss tu, sapu selepas memakai lip cream & untuk nampak kesan berkilau2, boleh tambah salah satu lip gloss ni sebagai pelengkap gaya...

Kalau korang yang berminat nak beli FAME ni, boleh dapatkan dari mana-mana agen atau beli dari seller yang jual di Shopee..Harga sama macam agen lain cuma kat shopee macam kak fiezz beli ni, kak fiezz dapat postage percuma...

You Might Also Like

18 Comment

  1. Wah boleh cuba ni fiezz...kit travel senang nak bawa travel

    ReplyDelete
  2. Terbekenan pula ana. Semua warna pun cantik kak. Aishh ada yg beli juga ni nanti.

    ReplyDelete
  3. cantik gak lip cream Fame ni ya...Sal still tak pandai lagi jenis cream ni...hehehe

    ReplyDelete
  4. Cantiknya warna ruby and mocha

    ReplyDelete
  5. Oonkt shopee ada eh fame ni...nak beli gak abb lipstik dh habis..tingin nak try fame plak

    ReplyDelete
  6. Owhh kat shopee ada jual ekk...bolehlah try nanti. Nampak menarik

    ReplyDelete
  7. Comel lahhhh.. Senang nk bawak pi mana2 nie

    ReplyDelete
  8. kita paling suka warna mocha tu...cantik tau

    ReplyDelete
  9. Kak fieza,kak beli mana hasaya girl yang rabia dapat hadiah tu? my mum pun pakai.dia suka pakai.sebab sesuai my mum.

    ReplyDelete
  10. Senangkan ada Kit Travel macam nie, menarik la pulak Kak Sue tengok..

    ReplyDelete
  11. Cutenya travel kit fame tu. Warnanya pon cantik-cantik.

    ReplyDelete
  12. Ada dua koleksi lipstick Fame. Yg travel kit nih pyn saya duk usha jugak kak Fiez. Warnanya memang cantik cantik

    ReplyDelete
  13. Koleksi warna Fame Lip Cream ni sangat cantik dan vibrant. Kalau kenakan dengan makeup mesti lawa.

    ReplyDelete
  14. Lawanyaaa warna ia kak. Ciktie suka warna mocha gan drama queen tu

    ReplyDelete
  15. asyik usha je lip cream fame ni tapi takpernah beli haha sha jarang spend duit kat lipstick sebab ada banyak pun sha guna satu je haha

    ReplyDelete