Total Pageviews

Cenderahati Bulan Februari 2018 Untuk Top Pengomen Di Blog FiezaSani

23:25

Tahniah cik tie..Rajin tau cik tie ni singgah ke blog k.fiezz..k.fiezz yang kadang busy tak dan nak balas kunjungan cik tie..kat ofis kadang blog2 tak boleh nak bukak, kadang boleh..eh..geram je..Tapi kebanyakan masa memang tak boleh nak bukak blog, tu yang tak dapat nak blogwalking..Kat rumah pulak, kak fiezz sekarang ni mengalami sindrom malas nak bukak lappy kat rumah..plus keletihan yang ntah apa2 je..tak faham k.fiezz..faktor usia k.fiezz syak ni..

Okey, tak pe..ni kak fiezz tengah mood rajin nak update blog..So, kalau korang nak blogwalking ke blog Cik Tie, boleh klik link merah tu..

www.fiezasani.xyz

Top pengomen bulan Februari 2018 di blog k.fiezz..

www.fiezasani.xyz

Untuk bulan Februari ni, cenderahatinya seperti di atas untuk top pengomen di blog k.fiezz..Memandangkan k.fiezz suka berkaitan kecantikan..Hadiah pun semua berkaitan kecantikan..hehe..Mask tu dari Korea..Ada sales masa k.fiezz pi tengok wayang minggu lepas..Kebetulan lalu kat kedai yang jual barang korea..Nampak mask ni, apa lagi wajib la grab...Krim Himalaya & One Drop Perfume tu memang dalam simpanan k.fiezz..Tak tahu nak buat apa, meh la kita bagi hadiah..Perfume tu k.fiezz dapat banyak..eh!!jenuh nak perabiskan..Jadi sila jangan tamak..kita bagi hadiah..

You Might Also Like

5 Comment