Atasi Masalah Tayar Pancit Dengan KRONOS FLAT NO MORE

19:06

Masalah Tayar Pancit

Pernah tak korang mengalami masalah tayar pancit di tengah jalan..kak fiezz & mr hubby pernah mengalami sekali..Dekat highway..Tengah malam..Tak tau la siapa yang pi buang gunting di tengah jalan..tak memasal pancit tayar kitaorang..terus mr hubby perlahankan kelajuan & cari stesen minyak yang berdekatan. tapi idok dekat pun, boleh tahan gak jarak dia..apa nak buat..terpaksa gak la perlahankan kelajuan..Sampai di stesen minyak berdekatan, terus mr hubby tukar tayar spare..Agak leceh tapi tue la atas kecuaian orang lain, kita yang kena..

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator


Kalau korang pernah mengalami situasi yang macam ni atau lebih kurang..meh kak fiezz nak kongsi dengan korang KRONOS FLATNOMORE ni...Korang boleh simpan dalam kereta just in case mengalami situasi tayar pancit yang tak diduga..Kalau perempuan masa situasi tu dengan suami, tak pe boleh harapkan en.suami untuk tukarkan tayar..tapi kalau berseorangan..acane?kelam-kabut kot..So dengan KRONOS FLATNOMORE ni korang tak perlu risau, cara penggunaan yang mudah, semudah a,b,c..Produk KRONOS FLATNOMORE ni membantu untuk menampal lubang pada tayar kita dengan segera  terutama buat kaum wanita yang memandu keseorangan..Tidak memerlukan sebarang peralatan untuk menukar tayar, cuma isi kan sahaja tayar dengan KRONOS FLATNOMORE dan teruskan bergerak sejauh 3-5km untuk memastikan sealant yang diisi rata pada seluruh permukaan dalam tayar...

Apa istimewanya KRONOS FLATNOMORE ni-

✅ TIDAK perlu tukar tayar
✅ Senang untuk digunakan
✅ Tampalkan lubang tayar dalam 90 saat⏱
✅ Tidak memerlukan sebarang peralatan
✅ Tidak merosakkan tayar dan rim kereta
✅ Formula yang mesra alam dan tidak mudah terbakar🌿
✅ Dibuat daripada 100% polimer organik
✅ Jangka hayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan
✅ Waranti 2 tahun

www.fiezasani.xyz

BERAPA BANYAK KRONOS FLATNOMORE YANG DIPERLUKAN UNTUK MENGISI TAYAR PANCIT TERKENA PAKU


1. Tayar racing- low profile.
Kalau paku terlalu dalam dan tidak boleh dicabut - Setengah botol

Kalau paku dicabut dan tayar kempis terus - setengah atau 70% botol 

2. Tayar biasa 13inch- 16 inch
Kalau paku terlalu dalam dan tidak boleh dicabut - Setengah 
botol

Kalau paku dicabut dan tayar kempis terus - 70% atau 1 botol 

3. Tayar biasa 17inch keatas
Kalau paku terlalu dalam dan tidak boleh dicabut - 70%-80%

Kalau paku dicabut dan tayar kempis terus - 1 botol penuh

Untuk Motosikal dan basikal, 1 botol boleh digunakan sebanyak 3-4 kali

Cuma boleh digunakan untuk tayar jenis TUBELESS. Jenis tube yang lama tak boleh digunakan


www.fiezasani.xyz

CARA MENGGUNAKAN KRONOS FLATNOMORE, sila rujuk video di bawah :-



HARGA KRONOS FLATNOMORE

RM49.99 belum termasuk postage

📌 KRONOS FLATNOMORE juga datang dalam 650ml yang merupakan salah satu botol terbesar di pasaran📌

Korang yang berminat untuk menjadi agen dan distributor KRONOS FLATNOMORE ni, boleh hubungi maklumat seperti dibawah - 


You Might Also Like

14 Comment

  1. tak perlu risau kalau tayar pancit ... cuma perlu beli kronos ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..betul..cuma spare KRONOS je dlm keta

      Delete
  2. Bab tayar pancit ni rabia tak berapa nak pandai sangat..hehe..tq for sharing ni kak fieza. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita, rabia..akak pun tak pandai..saja spare KRONOS dlm keta sbb dh penah ada experience tayar pancit kat tgh jalan sbb tercucuk gunting...

      Delete
  3. Elok Kronos Flatnomore ni letak setiap kereta ada satu. Lebih pantas jika ada kecemasan tayar pancit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2..ni wajib ada kat setiap kereta...

      Delete
  4. Produk ni baru diperkenalkan dan dah ramai review kata bagus. . Jd nak beli lagi 1, sebab nak guna utk motor lak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul bonde..ni grab sebab baca review, ramai cakap bagus...tu ada gak 1 ni..

      Delete
  5. Tayar pancit je dah ada penyelamat sekarang ni. Tak payah pening nak fikir macam mana nak tukar tayar kan.

    www.liahasty.com

    ReplyDelete
  6. Produk ajaib yang Zumal tak pernah imaging wujud dalam dunia. Cukup hebat!

    ReplyDelete
  7. Dah standby 1 dalam bonet. Perlu ada untuk pemandu wanita

    ReplyDelete
  8. Savior utk semua kereta gitu kan kronos ni kak. Utk motorsikal pun boleh juga. Cara guna pun mudah.

    ReplyDelete
  9. Menarik sangat. Orang perempuan kena standby satu ni letak dalam kereta.

    ReplyDelete
  10. Menarik sangat! Ciktie kena rembat juga 1 ni

    ReplyDelete