Total Pageviews

Bila Ada Cabutan Bertuah dan Mengena

15:14

Cabutan bertuah suami isteri

Cabutan bertuah suami isteri..hehe..Minggu yang kak fiezz attend hi-tea bulan satu baru ni, kak fiezz dapat botol air tupperware..Memang tak sangka tau sekarang ni kalau ada cabutan bertuah, agak bertuah dapat..dah 2-3 kali juga kalau tak silap, kak fiezz dapat cabutan bertuah..Selalunya susah benor nak lekat nama ke nombor kak fiezz terpilih...Rezeki pula skrg ni selalu bertuah..Alhamdulillah

Baru ni mr hubby pulak dapat cabutan bertuah..Yang ni masa mr hubby attend dinner..Masa ni kak fiezz tengah kursus kat Melaka..Mr hubby hantar wasap bagi gambar dapat air fryer Philips ni..laaa..tak sangka murah rezeki pulak sekarang dalam cabutan bertuah ni..Tapi hat ni kak fiezz & mr hubby sepakat bagi kat mak mertua..sebabnya kitaorang baru beli Air Fryer jenama Elba masa Lazada sales bulan Disember tahun lepas..Takkan nak pakai 2 pulak..Nak simpan salah satu, kang rosak sebab bersimpan je...Jadi kita kongsi rezeki ni dengan mak mertua..

www.fiezasani.xyz
Mr hubby dapat masa dinner..AirFryer Philips...

www.fiezasani.xyz
Kak fiezz dapat masa Hi-Tea PUSPANITA..Botol air jenama Tupperware...

Rezeki datang dalam pelbagai bentuk..Dapat hadiah pun rezeki juga..
Harap suami isteri ni sentiasa la dimurahkan rezeki dalam apa jua bentuk..Aamiin...

You Might Also Like

7 Comment

  1. Alaaa..kalau tahu awal, nak kecek dari Fieza je minta jualkan air fryer ni pada Yani..tengah mencari air fryer juga ni utk kegunaan masa berpantang.....huhuhu

    ReplyDelete
  2. Wahh bestnya kak Fieza.. semoga bertambah rezekinya lagi ye

    ReplyDelete
  3. Fuh air fryer philip Tu.. tahniah

    ReplyDelete
  4. wah, tahniah FS ... mmg rezeki kan ...

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya, suami isteri bertuah ye!

    ReplyDelete
  6. murah rezeki akak dengan suami, alhamdulillah :)

    ReplyDelete