Berry Bright Eye Nourishing Drink Minuman Kesihatan Untuk Mata

09:30

SUPPLEMEN MATA 

Orang cakap kalau jatuh cinta dari mata turun ke hati..Macam lagu Norkumalasari ni -

Mata memandang
Mata memikat
Matalah puncanya (Mata oh mata)
Mata menjeling
Mata menggoda
Matalah asalnya (Mata oh mata)

Tapi kalau mata tak bermaya, letih je ghupanya acane nak jatuh cinta tu..Tahu tak mata memainkan peranan paling penting antara anggota badan kita..Dengan mata kita melihat untuk tengok tv, menghadap handphone/laptop, baca buku dan lain-lain..Jadi penting tau untuk memastikan mata kita sihat dan segar sentiasa..Ramai wanita/lelaki pentingkan penjagaan muka je..tapi bahagian mata acuh tak acuh..No No No..salah tu, tau..Kalau kebiasaannya untuk kecantikan muka, badan..kita amalkan pelbagai makanan kesihatan..Tau tak korang, mata pun perlukan supplemen mata..Ada meh?mesti macam tertanya-tanya ada ke supplement mata ni..Ada la korang..Ni kak fiezz nak share dengan korang..

Berry Bright Eye Nourishing Drink

Berry Bright Eye Nourishing Drink ni merupakan supplemen mata yang dilengkapi dengan nutrisi penting untuk melindungi dan mengekalkan kesihatan serta penglihatan mata. Kandungannya yang terdiri dari 4 jenis cassis (Blacurrant) yang telah terbukti secara klinikal mampu meningkatkan penjanaan semula sel mata, meningkatkan kelembapan mata serta meningkatkan tahap penglihatan. Kandungan utamanya iaitu Blackcurrant New Zealand mengandungi 4x ganda antosianin berbanding blueberi Amerika Utara, 25x ganda Vitamin C berbanding bilberi Eropah dan 2x ganda kandungan antioksidan berbanding blueberi Amerika Utara. 
  • Melindungi mata daripada sinaran biru yang berbahaya - mengandungi Lutein, Zeaxanthin & Karatenoid yang berfungsi sebagai antioksida & melindungi mata daripada kerosakan radikal bebas yang dihasilkan oleh sinaran biru.
  • Meningkatkan peredaran darah - pengaliran darah yang lancar  dapat meningkatkan metabolisme dan perkumuhan toksin serta mengurangkan mata lebam dan pembentukan lingkaran hitam pada mata.

Bahan-Bahan Utama - Daripada Sumber Asli
  • NZ Antosianin Blackcurrant - Melegakan keletihan mata, mengurangkan lingkaran hitam pada mata serta meningkatkan penglihatan.
  • Ekstrak Eyebright - Herba Eropah yang digunakan sebagai ubat mata secara  tradisional. Berfungsi untuk merawat penyakit mata, membantu melegakan mata kering
  • Ekstrak Marigold - Melindungi retina mata dan sinaran biru yang berbahaya
  • Vitamin C - Antioksidan larut air, melindungi mata daripada kerosakan radikal bebas
  • Ekstrak Billberi Eropah - Menguatkan kapilari darah mata dan melancarkan peredaran darah (Hanya terkandung dalam BerryBright dengan Stevia)
  • Stevia - Pemanis tanpa kalori yang 100% semula jadi. Selamat untuk penghidap kencing mmanis (Hanya terkandung dalam BerryBright dengan Stevia)

BerryBright

www.fiezasani.xyz

Ada 2 jenis iaitu 
BerryBright Original - Mengandungi fruktosa semulajadi, kandungan gula bersamaan 1/2 biji epal. 38 kalori setiap hidangan. Sesuai untuk semua peringkat umur.

BerryBright Stevia - Tiada gula tambahan. Hanya menggunakan stevia yang berasaskan tumbuhan sebagai pemanis. 31 kalori setiap hidangan. Sesuai untuk semua peringkat umur. Disyorkan penghidap kencinng manis mengurangkan pengambilan gula.

www.fiezasani.xyz
Kandungan BerryBright

www.fiezasani.xyz
Blackurrant Eye Nourishing Drink

www.fiezasani.xyz
Blackcurrant Eye Nourishing Dring (with Stevia)

BerryBright merupakan pemenang anugerah Malaysia Health & Wellness Brand Awards 2017 bagi kategori 'Makanan Kesihatan (Health Food)', disokong/disahkan oleh Kementerian kesihatan Malaysia.

Berry Bright ni sangat disyorkan untuk 

  • PENGGUNA CONTACT LENS
  • MENGADAP SKRIN UNTUK JANGKA MASA PANJANG
  • MATA YG KERING @ LETIH 
  • MEMANDU UNTUK JANGKA MASA YANG PANJANG. MEMBACA UNTUK JANGKA MASA PANJANG
Kenapa korang kena amalkan BerryBright.
  • Setiap sachet BerryBright bersamaan makan 100 biji buah blackcurrant. 
  • Tinggi vitamin C (Setiap sachet 500mg) dan bersamaan dengan 10 biji oren..
  • Tanpa pewarna dan pengawet
  • Sesuai untuk Vegetarian
  • Halal 
Cara Penyediaan - 

a - Sediakan 150ml air bersuhu bilik/air sejuk.

b - Tambah satu sachet BerryBright.

c - Kacau, gaul rata & minum dengan segera untuk mengelakkan pengoksidaan.

Maklumat lanjut Berry Bright :~

Facebook : @berrybrightmy
Instagram : @berrybrightmy

**15% discount pembelian dari SINI (sah sehingga 15 Mac 2018)

You Might Also Like

5 Comment

  1. Ramai blogger kata supplement ni bagus <3

    ReplyDelete
  2. Kena grab sementara ada diskaun ne. Dah lah keje hari-hari mengadap PC

    ReplyDelete
  3. Wahh kena sambar cepat-cepat ni sebelum terlambat. Thanks for info kak

    ReplyDelete
  4. seronok lah dapat mata yang cantik lagi menarik

    ReplyDelete
  5. sha kena ada produk ni, mata pun kuyu dah asyik hadap pc

    ReplyDelete