KayLiz Granola | Oat Sedap dan Sihat. Gabungan Terbaik Untuk Sarapan

15:37

Sarapan Pagi Yang Sihat

Siapa yang suka sarapan pagi yang sihat?angkat tangan..kita geng..kak fiezz pun walaupun kak fiezz ni dah kurus pun.eh..sarapan pagi yang sihat ni bukan kira kurus ke gemuk..tak salah pun kita amalkan cara pemakanan yang sihat ni tak kira macamana bentuk saiz badan kita pun..terutama waktu sarapan..hidangan paling penting untuk mulakan hari kita adalah sarapan pagi yang sihat. Jadi kita mulakan dengan oat. Bukan sebarangan oat tau ni..Oat yang tiada sebarang perasa tambahan, pewarna, kurang gula iaitu KayLiz Granola.


www.fiezasani.xyz

Oat Kayliz Granola ni mengandungi campuran sweet potatoes, chia seed & honey..

Fungsi Kandungan Oat Kayliz Granola

Apa fungsi setiap bahan dalam Oat Kayliz Granola 

Oat


Oat seperti yang kita tahu antara  bijirin yang paling sihat di bumi dan komposisinya yang seimbang. Oat adalah bijirin bebas gluten dan merupakan sumber vitamin, mineral, serat dan antioksidan yang penting. 

Sweet Potatoes


Sweet potatoes adalah sumber vitamin A yang sangat baik (dalam bentuk beta-karoten). Ia juga merupakan sumber vitamin c, manganese, copper, asid pantotenik dan vitamin b6 yang sangat baik

Chia Seed

Chia Seed merupakan makanan yang mengandung asid lemak omega 3 yang sihat, karbohidrat, protein, serat, antioksidan, dan kalsium. Satu auns (kira-kira 2 sudu besar) mengandungi 139 kalori, 4 gram protein, 9 gram lemak, 12 gram karbohidrat & 11 gram serat, ditambah vitamin dan mineral.

Honey


Madu meningkatkan antioksidan untuk kesihatan di dalam badan. Antioksidan membantu menghalang radikal bebas dalam tubuh yang menyebabkan penyakit. Ia juga meningkatkan sistem imun, bertindak sebagai pencegahan terhadap sebarang penyakit yang melemahkan.

Tahu tak?

Mengambil sarapan pagi dengan Oat kayliz granola 30 minit hingga 1 jam sebelum bersenam meningkatkan prestasi.

- Memberi bekalan tenaga di dalam badan
- Sesuai untuk orang yang mempunyai gaya hidup yang sibuk seperti pelajar & atlet
- Menyediakan kalori, serat tinggi, mineral dan vitamin


www.fiezasani.xyz


Cara pengambilan Oat Kayliz Granola

- Boleh ratah begitu sahaja 
- Dimakan dengan susu fresh

Seriusly kak fiezz ratah gitu je..sedap..manis..rangup..Mula ingat nak beli susu, tak jadi..ku ratah-ratah je..dah nak habis pun..hehe

Care Liz Resources


Oat KayLiz Granola ni dirumuskan oleh Dr Aishah Solution Sdn Bhd. dan dikilangkan oleh Care Liz Resources yang beroperasi di Negeri Sembilan mulai 16 September 2015. Syarikat ini mengeluarkan produk makanan kesihatan yang berasaskan oat. Seperti KayLiz Granola ni yang merupakan gabungan sweet potatoes, chia seed & honey..

Maklumat Lanjut mengenai KayLiz Granola

Facebook : www.facebook.com/KaylizHQ
Tel : 011-1090 6902 / 019-6255 010
Alamat : No.1723, Lorong 40 Taman Villa Lavender Height, 70450 Seremban, Negeri Sembilan

**Untuk sesiapa yang nak mencari pendapatan sampingan, pihak care liz sedang mencari mereka yang berminat untuk menjadi dropship/agen. Boleh hubungi nombor telefon di atas.



You Might Also Like

13 Comment