Baucer Murah di Fave Pakej SPA dan Massage

08:30

SPA & MASSAGE

Kak fiezz layan pakej SPA & massage pulak..hehe..Yang masa kak fiezz pi ke Baliayu SPA di Bangsar baru-baru ni, kak fiezz ambil pakej massage atau urutan sahaja untuk seorang..Di Lynas House ni, kak fiezz pilih SPA & Massage, pakej untuk 2 orang dengan mr hubby..Saja belanja mr hubby..Asyik kak fiezz je layan urut-urut kan..mr hubby nak juga...Jadi sehari sebelum tahun baru, kak fiezz & mr hubby ke Lynas House ni untuk redeem baucer yang kak fiezz beli dari Fave..Pakej yang kak fiezz beli dari Fave ni untuk spa & massage di Lynas House adalah rendaman kaki, scrub, sauna & massage..complete..memang layan la weiii...kak fiezz memang suka spa-spa ni..tapi gambar-gambar kak fiezz share kat bawah ni sampai rendam kaki je la yeak..sesi selepas itu, cekci suami isteri..


FAVE

Atau dulu dikenali sebagai groupon..Tau kan groupon..Kat sini, banyak tawaran baucer murah-murah..Yang jadi favourite kak fiezz harus la massage ni..Korang boleh klik link ( Fave) ni untuk tengok baucer murah-murah yang fave offer..Memacam ada..Travel,  makan, massage, fitness, kids, beauty..Eh..memacam la ada..Harga pun berpatutan, korang rasa tak rambang biji mata kak fiezz ni..terutama yang massage-massage ni..Mungkin konsep fave ni, semua orang mampu ke SPA..dulu-dulu kita tau orang ada-ada je yang mampu ke SPA ni..Skrg bila ada baucer murah yang dijual macam kat fave ni, semua orang boleh layan me time di SPA..

Pakej yang kak fiezz ambil untuk spa & massage di Lynas House beauty spa ni hanya RM70 sahaja bagi 2 orang..Harga asal RM438.00..omaiii, giler murah..memang wajib grab la,kan...


SESI US TIME DENGAN MR HUBBY di LYNAS HOUSE BEAUTY SPA



Lynas House terletak di Bandar Puchong Jaya


Menunggu sementara staff lynas house sediakan bilik..



Bahagian depan di Reception..



Mulakan dengan sesi rendaman kaki dulu..Sorry kat belah sini gelap..SPA kan..Tempat orang rilex..Memang lampu ala-ala romantik gini...

Sesi rendaman kaki 20 minit.


Air halia ni dihidang 2x .. Masa sesi rendaman kaki & selepas selesai sesi spa & massage..
Kak fiezz layan je..elok untuk buang angin..

Overall, sesi spa & massage di Lynas House ni sangat best untuk kak fiezz..massage therapist pun urutan dia boleh tahan, weiii..dia punya tak kuat, untuk kak fiezz kuat..cakap dengan mr hubby, kalau kuat macamana la agaknya..haha..tapi best la therapist urut..Terasa...kak fiezz yang request tak nak urut kuat sangat..ai is tak tahan sakit benornya..haha...oo, cuma satu la lepas sesi scrub tu kan, kak fiezz bertuala je nak ke bilik air dia..dan laluan dari bilik urutan ke bilik air, ada ruang tengah yang bersebelahan dengan tempat urut kaki..dan agak open sikit di situ..Masa kak fiezz haritu, tak silap ada seorang customer tengah buat urutan kaki..Jadi segan la sikit..Rasanya pihak Lynas House boleh provide jubah mandi kat customer..Nampak la sopan sikit..Terutama untuk yang bertudung..Walaupun k.fiezz free hair, dalam situasi haritu sogan juga..Cuma nasib baik lampu samar-samar di laluan tu ..tak ada la obvious sangat...Selain dari tu, pada kak fiezz sesi Me Time di Lynas House kategori baik...Boleh repeat next time..hehe..

Sebenarnya elok layan me time ni sebab k.fiezz pernah terbaca, kita memang digalakkan untuk selalu urut bagi melancarkan perjalanan darah dalam badan ..Kalau macam yang tengah berusaha untuk hamil, jangan tumpu untuk urut pada bahagian rahim je..Seeloknya urut satu badan..Pengaliran darah yang lancar dalam badan juga membantu untuk proses hamil..Bila satu badan berfungsi dengan baik, baru la senang nak lekat..Tak ada masalah tersumbat sana-sini dalam badan..hehe..ni yang kak fiezz baca la, yea..Terpulang kalau rasa nak follow, boleh je...tak nak pun, tak ada paksaan...

You Might Also Like

6 Comment

  1. best nya....saya pun kena urut2 juga nih..dah lama tak ke spa sejak anak cuti sekolah ni..kalau diaorang sekolah boleh juga lari2 kejap..

    ReplyDelete
  2. bestnya. rasa mcm badan sha pun perlu urutan *tetiba* haha teringin nak try

    ReplyDelete
  3. Saya bab urut2 ni mmg surrender, tak tahan sakit wei... mau tak nangis....hehe.

    ReplyDelete
  4. Kita ni bab urut-urut memang tak boleh la. Geli!! Tapi dalam geli tu ada la sekali gus buat urutan kaki hehe

    ReplyDelete