Total Pageviews

Yang Masih Single, Bagaimana Mencari Jodoh

22:46

Cari Jodoh 

Siapa yang masih single & available?meh nak bagi cadangan kat korang..Kalau bercakap part jodoh ni, kadang kita ni kena usaha jugak..Kalau duk je kat rumah..tak berkenalan dengan orang..mana nak jumpa jodohnya..Kena juga bersosial..Kat kampung-kampung selalunya orang suka rekemen..Kalau tahu je ada anak dara si polan tu masih belum berpunya & ada si lelaki yang tengah mencari pasangan, nanti ada la orang tengah yang akan merisik-risik kat keluarga si anak dara..Walaupun di zaman teknologi yang canggih ni, masih ada lagi tau yang praktikkan cari jodoh cara ni..tak kisah la kan..Janji ada usaha di situ untuk jodohkan pada yang masih single..Yang penting tuan punya badan si perempuan dan lelaki kena sama-sama setuju baru menjadi..Orang tengah ni cuma mainkan peranan je..


Tu di kampung-kampung la..Kalau di bandar ni, tak ada kot cari jodoh macam ni..Kena pandai-pandai la cari sendiri..Tambah budak-budak muda sekarang memang jenis suka cari jodoh sendiri..Tak nak orang rekemen..takut tak menepati citarasa la..tak sesuai la..eh!!tak kenal mana nak tau..Kena la kenal dulu yea tak?tak kisah la cara macamana pun..Ni kak fiezz nak suggest kat korang yang mungkin tak ada ramai kawan & tengah mencari calon yang sesuai untuk mendirikan rumahtangga..

BaitulJannah

Baituljannah ni satu laman cari jodoh muslim online yang menghimpunkan individu-individu yang masih single dan sedang mencari kenalan & kalau serasi, mungkin bertemu jodoh..insyaallah..Di laman Baitul Jannah ni, tak perlu risau kerana segala butir peribadi calon adalah selamat dan terjamin berbanding di sosial media.

Selamat Ke Laman Web Cari Jodoh Online ni?

Mungkin ada yang was-was boleh percaya ke laman web mencari jodoh online ni?Okey, jangan risau sbb laman web ni ~

Patuh Syariah

Sebuah laman web mencari jodoh yang mampu untuk menapis setiap calon yang berdaftar. Malahan setiap sesi pengenalan dipantau bagi tujuan menjaga adab & syariah agama.

Privasi terjamin

Maklumat peribadi (nama, no.telefon & e-mail) dirahsiakan dan tak dipaparkan di profil. 

Bebas Spam

Sekiranya ada calon yg membuat spam, boleh terus buat aduan kepada pemilik laman web. 

Anti-SEO

Maklumat peribadi calon tidak dapat dicari oleh enjin carian seperti Google, Yahoo & lain2 kerana dilengkapi dengan sistem anti-SEO.

Baituljannah adalah sebuah laman web mencari jodoh secara online yang
memberi jaminan patuh syariah, bersifat peribadi, bebas spam & melindungi
maklumat diri calon.

Proses Mencari Jodoh di BaitulJannah

Untuk mencari jodoh di laman web baituljannah ini, melibatkan 4 proses utama iaitu proses 
pendaftaran, proses suaikenal, proses perbincangan keluarga & perkahwinan.

Bagi yang nak mendaftar untuk mencari calon , boleh klik di >> DAFTAR DI BAITULJANNAH

www.fiezasani.xyz

Daftar akaun di Baituljannah samaada guna akaun facebook/twitter atau google +.
atau pun kalau rajin sila la isi borang seperti di ruangan kosong (seperti dalam gambar ni)..

www.fiezasani.xyz

Selepas selesai mendaftar, kita akan terima satu e-mail seperti di atas untuk pengesahan e-mail. Tekan sahaja butang 'Sahkan Emel'..Selepas sahkan sahaja e-mail,korang boleh isi maklumat peribadi di dalam akaun masing-masing di laman cari jodoh muslim online Baitul Jannah ni.. ;)


Pendapatan Sampingan di BaitulJannah

Bagi yang nak mencari pendapatan sampingan dengan war-warkan laman cari jodoh muslim online ni pada rakan-rakan atau saudara mara yang masih single, korang boleh  joint affiliate baituljannah di >> AFFILIATE BAITULJANNAH..dan kongsi kan url id affiliate korang di sosial media masing-masing..

Faedahnya selain dapat juga membantu kawan-kawan atau saudara-mara kita yang masih single untuk mendirikan masjid, kita dapat juga mencari pendapatan sampingan ;)..Pahala pun dapat juga sebab tolong orang mendirikan masjid..

SEMOGA BERTEMU JODOH YANG SESUAI DI BAITULJANNAH 

You Might Also Like

10 Comment

  1. Bagus juga ada agency mcm ni..

    ReplyDelete
  2. Bagus juga ada agency mcm ni..

    ReplyDelete
  3. Kawan saya ada yg kenal jodoh dari sini..memang strict admin dia, bagus sebab tak ada la banyak kes menipu atau penyertaan dari orang yg cuma nak main2.

    ReplyDelete
  4. Bagus juga ada laman web mcm ni, bak kata pepatah usaha tangga kejayaan :)

    ReplyDelete
  5. Jodoh pun perlu dicari, kalau menunggu je, alamatnya... hmm HEHEHE. selamat mencari jodoh di baituljannah!

    ReplyDelete
  6. Wow tak sangka ada laman web mana ni... baguslah untuk yang single tu

    ReplyDelete
  7. sha sllu baca tips sharing pasal pasangan dkt laman web ni..hihi

    ReplyDelete
  8. Boleh la masuk tapi kalau nak join affiliate je boleh je kan

    ReplyDelete