LIRIK | Jatuh Cinta Dengan Pasti Lagu Ost Kekasih Paksa Rela

09:00

LIRIK LAGU OST KEKASIH PAKSA RELA

Artis  : Cherpen
Lirik : Hang Nadim
Komposer : Hang Nadim / Afiez 

LIRIK LAGU PASTI

Teringat lagi, tentang engkau
Menggambarkan kenangan kita waktu dahulu
Mana sahaja kau berada
Mengharapkan semoga engkau memikirkanku

Dimata hilang jangan dihati
Meminta akan ada waktu
Untuk bertemu

Semestinya nanti, engkau kembalikan
Sentuhan lembutmu lagi
Akan juga nanti
Angin meniupkan rindu padamu

Teringat lagi, senyumanmu
Begitulah erti sebenarnya ketenangan
Walau dimana,kau berada
Imaginasikan, segalanya tentang kita

Dimata hilang jangan dihati
Meminta akan ada waktu
Untuk bertemu

Semestinya nanti, engkau kembalikan
Sentuhan lembutmu lagi
Akan juga nanti
Angin meniupkan rindu padamu

wooooo... wooooo...wooooo

(ulang 2x)
Semestinya nanti, engkau kembalikan
Sentuhan lembutmu lagi
Akan juga nanti
Angin meniupkan
Rindu padamu

Semestinya nanti, engkau kembalikan
Sentuhan lembutmu lagi

Tau tak sehari berapa kali k.fiezz repeat video klip drama ni kat you tube..haha..adeh..nampak tak kemarukan k.fiezz dengan cerita ni skrg..haha..penangan pakcik hot..eh abg hot, dark, tall & hensem..haha..mr hubby k.fiezz pun ada ciri ni gak cuma dia ada tambahan sikit..hehe..

aura remy  dalam cerita ni lain macam penangan dia tau..k.fiezz benornya tak minat sangat pun kat dia..tapi aura dia jadi 'pakcik' dalam drama ni ketara kemachoan tu..plus kecomelan intan..mmg menjadi lakonan dua orang ni..look real tau..




You Might Also Like

12 Comment

  1. Camni ciktie nak tengok juga la cerita ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la kita terjebak sesama tgk citer ni..hehe..citer ni mmg best..

      Delete
  2. sha pukul 6.55 standby dah depan tv, over teruk tak? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama je kita Sha..akak pun..haha..nmpk tak penangan pakcik a.k.a abg am...

      Delete
  3. tak tgk pun drama ni..member rabia cakap drama ni best

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..mmg best..akak ni bukan peminat drama melayu tapi kalau drama tu berjaya tarik perhatian akak, maksudnya best la tu.. ;)

      Delete
  4. Mmg suka lagu ni.. Repeat byk kali

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..duk repeat byk kali..hebat tul penangan pakcik..haha

      Delete
  5. Replies
    1. saya ikutkan tak minat pun remy ni..tapi aura dia dalam drama ni mmg tertarik nak tengok cerita ni..kebetulan jalan cerita dia pun best..

      Delete
  6. Sedap kan kak lagu ni. Pandai hakim buat lagu skrg. Investment masa hadapan juga tu. Hehe

    ReplyDelete