January Babies

09:00

Happy birthday to me..happy birthday to me..happy birthday to me..minggu lepas, birthday k.fiezz yang ke-tettt...rahsia..agak-agak boleh teka tak umor k.fiezz..hehe..

Time birthday tu tak ada celebrate apa pun, tak ada kek, tak ada munga-munga..hehe..Ada je duk kat rumah..tak ada candle light dinner ke atau surprise by mr hubby..Cuma sehari sebelum birthday kak fiezz tu kitaorang keluar..so celebrate sekali la masa tu..pi makan malam je dengan adik & adik ipar kak fiezz kat area bukit jalil..

Hadiah?eh..takkan mr hubby tak bagi hadiah kan..hihi..ada la..next entry kak fiezz share..

Entry ni kak fiezz nak share pasal sambutan birthday kak fiezz & 2 lagi geng PA kat bahagian kak fiezz..Kebetulan nak raikan sekali kadet PTD yang habis latihan kat tempat k.fiezz semalam..Jadi gabungkan sekali sambutan birthday kitaorang..yup, kat situ ada 3 orang PA..and three of us, January babies...Agaknya tu kitaorang boleh kata senang bekerjasama & faham antara satu sama lain sbb birthday bulan yang sama..zodiak yang sama kata orang putih.. 

www.fiezasani.xyz
Kek sponsor by one of our officer kat tempat kak fiezz..
thank you Cik Julie..Kek ni kawan k.fiezz yang order di dapurbulatbulat..dalam dia, kek pelangi..sedap sangat..tak muak makan..selalu kek macam muak kalau banyak..yang ni, tak..

www.fiezasani.xyz

Kek ni sponsor by our big boss..Memang setiap bulan, dia akan sumbangkan kek untuk harijadi kakitangan bawah dia..kalau kata ada 7 orang sambut birthday bulan tu..7 biji kek la dia bagi..seorang, satu kek..Kebiasaannya kitaorang akan order kat Secret Recipe..

www.fiezasani.xyz

dan ni la geng PA kat tempat kak fiezz..sorang jaga Big boss..kak fiezz & yang seorang lagi tu jaga bos no.2 & bos no.3

You Might Also Like

10 Comment

  1. Happy Birthday Fieza....semoga bertambah usia, makin bertambah hidup diberkati oleh Allah SWT. Macam best je tgk kek sebelah Eiffel Tower tu....nyumssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you yani 😘.. Hehe.. Mmg sedap kek tu secantik rupa dia.. Serius x muak bila makan..

      Delete
  2. Happy Birthday Fieza comel kek heee

    ReplyDelete
  3. Happy birthday kak,semoga akak dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  4. Happy birthday akak! Semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa sihat gembira selalu disamping keluarga dan insan tersayang. Aamiin.

    Bestnyaa kak boss bagi kek sebijik sorang. Nak jugak la

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir
    semoga umur diberkati Allah :)

    ReplyDelete
  6. happy birthday! uish sedapnya kek, lama tak makan ahahaha

    ReplyDelete
  7. Happy birthday. Semoga dipermudahkan segala urusan fieza.

    ReplyDelete
  8. Happy birthday FS, semoga murah rezeki dan sihat sentiasa ... wah kek nampak sedap gitew ...

    ReplyDelete