Total Pageviews

Cenderahati Pembuka Tahun 2018 Untuk Top Pengomen Di Blog FiezaSani

09:00

Cenderahati pembuka tahun 2018 untuk pengomen setia k.fiezz yang rajin singgah ke blog www.fiezasani.xyz ni..thank you mrs pip..selalu singgah ke sini..Untuk cenderahati pembuka tahun 2018, planner + lipstick..planner tu harus la sebab kak fiezz dah terjebak jugak so nak suruh orang lain pun sama..hehe..Lipstick, k.fiezz memahami tu kan barang paling wajib ada dalam beg kita...

Oppss, yang mask savee tu bukan tau..saja buat props je..

Kak fiezz pilih mrs pip berdasarkan jumlah komen utk bulan Disember 2017, mrs pip paling top kat situ...tq mrs pip..korang kalau nak blogwalking ke blog mrspip..klik je link merah nama mrs pip tu..nun di sabah orangnya..kak fiezz suka ke blog mrspip, kadang dia update entry guna english di blog..kadang bahasa melayu tapi selit bahasa sabah..kalau guna bahasa sabah tu, rasa ada kat sabah je..real..hehe


Selamat ber 'Planner mrs pip untuk tahun 2018 ni.. ;)
Boleh tulis due date review produk/paid job dalam planner ni..hehe

You Might Also Like

10 Comment