Total Pageviews

Slim Fit Blazer Beli di Lazada

09:00

Slim Fit Blazer

Yeay..dapat blazer idaman..slim fit blazer..kak fiezz ada dah blazer lain kat office tapi saiz besar (6) & dulu kak fiezz berisi sikit so macam okey la pakai blazer tu..la ni kak fiezz dah kurus sikit, pakai blazer tu macam besar je pada kak fiezz...so baru ni kawan pejabat kak fiezz beli slim fit blazer (dalam gambar) ni di Lazada..Dia ambil saiz M..at first kak fiezz berkenan jugak..Nak beli jugak..tapi macam eh biar la..tunggu yang member ni punya sampai dulu..tengok macamana rupa dia in real..

Sampai je semalam, kawan kak fiezz cuba..dekat dia slim fit blazer ni ngam-ngam..tak boleh nak butang kat tengah tu..kak fiezz dah berkenan sebab agak dah mesti slim fit blazer ni dekat kak fiezz just nice..dan tepat tekaan kak fiezz..hehe..comel je..ikut cutting..suka suka suka..Material kain dia pun tebal..Sesuai la pakai di pejabat yang kadang sejuk kadang idak tu..tapi selalunya sejuk manjang...

Jadi kak fiezz ambil slim fit blazer member ni..dan order kat dia saiz besar sikit..yang kak fiezz pakai ni saiz M yea, korang..cutting slim fit blazer ni jenis kecik..Nama dia pun slim fit ..Korang kalau berkonan nak beli blazer jenis slim fit ni, sila pilih 1 saiz lebih besar dari yang biasa..Macam kak fiezz saiz S, pakai size M ni memang ngam-ngam & cun...

Harga dia asal RM92.90 selepas diskaun RM28.20


Post gambar ni kat ig, ramai berkenan blazer ni..lawa...memang lawa pun in real...paling kak fiezz suka ikut cutting badan..Kak fiezz la suka pattern macam ni sebab setiap orang  citarasa berbeza...

www.fiezasani.xyz

Kalau korang nak beli, klik je link kat atas ni..Bukan review berbayar yea..perkongsian jujur dari kak fiezz..hehe

You Might Also Like

12 Comment

  1. hehehe.. Nurul takut nak beli dekat online bab baju ni.. karang ada je yang tak kene :p

    ReplyDelete
  2. Cantik...sebab bila slim fit ni dipakai nampak kemas dan terletak molek..

    ReplyDelete
  3. Lawanya.. Tapi Sha tak slim.. kikiki

    ReplyDelete
  4. cantiknya.. nampak sesuai dgn fieza

    ReplyDelete
  5. Cantik nampak selesa jew kak fieza pakai.

    ReplyDelete
  6. uish banyaknya diskaun :O cantik je kak fieza pakai kalau sha pakai ><

    ReplyDelete
  7. lawa dan murah..boleh beli satu gak ni..sbb blazer saya dah pudar warnanya

    ReplyDelete
  8. Eehhh cantik la akak. Nak beli juga la. Dah lama teringin nak order gan kawan saiznya pula terlebih besar

    ReplyDelete