Total Pageviews

Lagu Pematah Hati | Nabila Razali

10:00

Lagu favourite kak fiezz terkini, PEMATAH HATI oleh Nabila Razali..Kak fiezz suka lirik dan melodi lagu Pematah Hati ni walaupun lirik dia tak ada kena mengena dengan kak fiezz..sebab lirik dia pasal putus cinta, bf curang..tapi bf merayu minta couple semula..camtu la lebih kurang..

Kak fiezz suka sebab melodi dia catchy. dan komposer lagu ni salah seorangnya Hael Husaini..Patut la telinga kak fiezz boleh terima lagu ni sebab salah seorang komposer lagu Pematah Hati ni, Hael..Lagu Hael yang JAMPI tu pun kak fiezz suka, uolls..Kak fiezz pernah up entry kat SINI...

LIRIK LAGU PEMATAH HATI 

Kau Mencuba lagi
Memanggil Kembali
Disaat Kau sunyi
Lagi Kau cuba lagi ku tak peduli

Aku Tak mengerti
Apa Kau mahu lagi
Kau Pematah hati
Mahu Tak mahu mahu dirimu lagi

Jujurnya Aku suka
Masih Pada dirinya
Walau Pernah berbeza
Langit Dan udara

Jujurnya Aku suka
Masih Pada dirinya
Pasti Kau tak tahu aku tahu
Tentang Perangaimu

Kau Mencuba lagi
Memanggil Kembali
Disaat Kau sunyi
Lagi Kau cuba lagi ku tak peduli

Aku Tak mengerti
Apa Kau mahu lagi
Kau Pematah hati
Mahu Tak mahu mahu dirimu lagi

Jujurnya Aku suka
Masih Pada dirinya
Walau Pernah berbeza
Langit Dan udara

Jujurnya Aku suka
Masih Pada dirinya
Pasti Kau tak tahu aku tahu
Tentang Perangaimu

Mungkinkah Suatu hari kau
Akan Berubah
Mungkin Juga saat itu
Kembali Cinta kita

Jujurnya Aku suka
Masih Pada dirinya
Walau Pernah berbeza
Langit Dan udara

Jujurnya Aku suka
Masih Pada dirinya
Pasti Kau tak tahu

Kadang Ku mahu
Kadang Tak mahu
[liriksemualagu.blogspot.com]
Kadang Ku rindu
Kadang Tak rindu
Kadang Ku cinta
Kadang Tak cinta
Kamu

Kerna Ku cinta
Akhir Terluka
Pernah Janji untuk setia
Pasti Kau tak tahu aku tahu
Tentang Perangaimu

Sumber >> http://liriksemualagu.blogspot.my

Video Klip Pematah Hati, korang boleh cari di You Tube... 

You Might Also Like

15 Comment

  1. macam best! Nak tengok kat youtube sekarang

    ReplyDelete
  2. lagu ni best sebab karya hael husaini! Suka dengar lagu ni jugak nak pulak part cumi cumi cumi tu :P

    ReplyDelete
  3. Sellau stalk Nabila dekat IG hahahhaha

    ReplyDelete
  4. Patutlah best.. Sha minat JAMPI.. Pematah Hati ini pun best..Catchy

    ReplyDelete
  5. Best kan lagu ni kak. Video klip dia yg baru2 ni viral. Rupanya part of strategy nk promote VC dia.

    ReplyDelete
  6. walaupun ramai geram sebab kena tipu sha suka lagu ni sebab rancak haha

    ReplyDelete
  7. Kita pun suka lagu ni.. rasa cam sweet pun ada. 🎼🎼jujurnya aku suka masih pada dirinya

    ReplyDelete