Total Pageviews

Exchange Gift Sempena Krismas

09:30

Exchange gift sempena Krismas di pejabat mr.hubby sebab majoriti kat pejabat mr hubby bukan melayu & ramai yang sambut krismas. Jadi mungkin dorang jadikan ni sebagai aktiviti tahunan.. Exchange gift ni beli barang untuk dijadikan hadiah & bertukar-tukar hadiah tu dengan kawan sepejabat. Management akan kumpulkan hadiah-hadiah ni & pilih secara rawak untuk setiap hadiah..Nasib la memasing dapat hadiah best ke idok..hehe..Faham je la kan masing-masing..Ada beli hadiah best..ada beli hadiah tak best...


www.fiezasani.xyz


Wrapping paper kak fiezz yang pilih & pakej kena balut hadiah sekali..Mr hubby kurang mahir part ni...Part balut ni kak fiezz failed sikit sebab tangan tak berapa nak berseni..tapi memang kena balut juga la hadiah..Mr hubby lagi out rasanya..haha

Kat pejabat government macam kak fiezz ni memang tak ada la nak buat cenggini, hah sebab majoriti melayu..Office mr hubby memang tetiap tahun buat exchange gift sempena Krismas..Nilai setiap hadiah dah ditetapkan berapa ringgit jadi semua orang kena beli hadiah ikut nilai yang dah diberikan..Pejabat mr hubby dah tetapkan RM**.00 untuk setiap hadiah..

Setiap tahun memang kitaorang pi mencari la hadiah ikut nilai yang diberikan..Pening juga nak mencari..Style kak fiezz, cari hadiah yang murah (ikut nilai..of course) tapi nampak mewah..gitu..haha..Jenuh nak cari, tau..

www.fiezasani.xyz


Hadiah untuk tahun ni Virtual Reality Glasses..Tak tahu la rezeki siapa & apa la agaknya hadiah mr hubby dapat pulak..Hope best..hehe..Kita tungguuu..Nanti kak fiezz update...

You Might Also Like

8 Comment

  1. wow..yg bungkusan kecik tu apa?hihi

    ReplyDelete
  2. Christmas always my favorite as is time for gift exchange

    ReplyDelete
  3. Cantiknya wrapping paper tu.. Klasik..

    ReplyDelete
  4. dulu masa hujung tahun kat asrama ada jugak tukar tukar hadiah buat kenangan

    ReplyDelete
  5. bestnya buat exchange gift ....

    ReplyDelete
  6. Bestnya tukar-tukar hadiah tu

    ReplyDelete