Total Pageviews

Cenderahati Top Pengomen Untuk Bulan Disember 2017 di Blog FiezaSani

09:00

Cenderahati top pengomen blog kak fiezz untuk bulan Disember 2017, jeng jeng jeng jatuh kepada Shahida Dzulkafli..tq dear rajin singgah ke blog kak fiezz ni..Kalau nak bw ke blog Shahida, klik je link merah ni...

Seperti dalam entry kak fiezz yang lepas, kak fiezz pilih pengomen kedua terbanyak untuk adil pada pengomen-pengomen yang selalu tinggalkan jejak di blog kak fiezz...


Cenderahati bulan Disember 2017..

www.fiezasani.xyz
Gift untuk Disember  - BB Face Mask & beg..

Untuk pengomen bagi bulan Januari 2018, kak fiezz dah ada gift nya..So kita tengok sapa yang kena..Ada sesapa yang nak planner 2018, meh la tinggalkan jejak kat blog kak fiezz ni..Gift untuk Januari 2018 adalah planner..Tahun baru..Mesti ramai yang mencari planner kan..Ni tak yah susah beli..Nak bagi free tapi dengan syarat rajin-rajin tinggalkan jejak di blog kak fiezz ni..hehe..tapi ada juga tapiiinyaaa iaitu tiada paksaan..Kalau rasa nak tinggalkan jejak pun boleh..saja baca nak bw pun boleh...cuma advantage kalau tinggalkan jejak, mana tau terpilih jadi top pengomen..dapat planner 2018..gitu..hehe

You Might Also Like

12 Comment

  1. kena banyak singgah blog kak fieza la ni hehe tahniah kak sha!

    ReplyDelete
  2. Tahniah... tahun 2018 saya nak planner ..hehehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah!
    wahh bestnye planner, mmg tgh cari 1 ni

    ReplyDelete
  4. Tahniah.....wah planner you ols...
    Mampukah mencantas kerajinan sha dan rabia ni?

    ReplyDelete
  5. nak start enjin ni hehehe..nak aim jd top comment kat blog akk juga hehehe.

    ReplyDelete
  6. Wahh bestnya kalau dapat. Nak jugak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lupa nak wish - tahniah buat Sha..

      Delete
    2. Cik Tie..sila sila..gift untuk Januari 2018, planner..hehe

      Delete