Bufet Lunch RM10 di Hotel Transit Kuala Lumpur

08:30

Buffet Lunch Murah Di KL


Khamis baru ni, kak fiezz & kawan pejabat lunch di Hotel Transit depan Puduraya..Betul-betul mengadap Pudu..Wahh..kemain makan tengahari kat hotel..Tapi makan dengan harga RM10..yeaaa kak fiezz tak salah taip tu..bufet lunch murah di Hotel Transit sampai Disember 2017 pada hari bekerja sahaja. 

**Sorry, gambar makanan kak fiezz tak tangkap sebab segan..Tapi menu dia biasa je..Ala, harga RM10 je..Takkan nak expect yang best..Menu masa kak fiezz & geng pejabat pi haritu pun okey je..Ada masakan kampung & pencuci mulut..Okey la tu, kan..Berbaloi dengan RM10..


Sebelum ke sini, officer k.fiezz dah telefon dulu untuk tempahan. Masa sampai je kat sini, staff cafe terus bawa kitaorang dalam bilik ni..Eksklusif la kitaorang makan dalam bilik..Ada 1 meja je yang macam dalam gambar...


Salad pun ada..kawan pejabat k.fiezz ambik ni dulu...K.fiezz haritu cadang nak ambik juga tapi sedar diri, tangki kecik..haha


Ni menu makanan kampung..Antaranya Ayam Masak Lemak, Sayur Campur, Kentang Goreng bersama sayur..serta Mee goreng...

Pencuci mulut - Bubur Jagung
Air - Mangga

Burppp..kenyang...

You Might Also Like

7 Comment

  1. oklah tu rm10. sekarang makanan pun mahal kemain haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaa la kan.. sekarang ni harga rm10 ni dah kira sehabis murah dah

      Delete
  2. Kat mana tu kak?? Nanti nak pergi la. Tapi kalau kita terus pergi je xpa ke?? Atau memang kena book dulu

    ReplyDelete
  3. Murah juga buffet rm10, tak pe makanan biasa2 saja, janji still ada pilihan nak makan apa kan ....

    ReplyDelete