Total Pageviews

Bila Dapat Duit Hasil Blogging...

08:30

Dapat duit hasil blogging, tadaaa...shopping time..hehe..kak fiezz ni memang kalau ada duit dalam akaun tu, alergik tengok duit tu gitu je tak pakai..mula la reka nak shopping.. 

Tengahari semalam, time lunch kak fiezz & da geng keluar ke SOGO..Nak makan makanan korea kat Dubuyo..Lepas makan, apa lagi shopping le kome...Cadang nak beli seluar je..Kak fiezz nak cari seluar skinny jeans..dan hasilnya kak fiezz lekat seluar jeans patern lain & kemeja..Jeans tu harus la nak pakai jalan-jalan..Yang kemeja pulak nak pakai ke pejabat..Bergaya la sikit kat tempat kerja walaupun kerja government..Asyik baju kurung je..Kadang-kadang kita kena pelbagaikan sikit penampilan..Gituuu..Padahal orang tengok kak fiezz pakai seluar & kemeja pun, kak fiezz dah rasa annoying..Dalam hati 'dah kenapa, pandang-pandang'..haha


Tapi lantakkan la orang..Yang beli baju ke seluar tu, kita..Suka hati kita la,kan..As long penampilan tak terlalu seksi & mengikut peraturan berpakaian di premis kerajaan..


Dua ni pulak, kak fiezz & da geng shopping kat Lazada masa Online Revolution Sales..Kemain, sakan shopping...Lekat 1 blouse & 1 kemeja...Pun guna duit hasil blogging juga..Alhamdulillah..Sikit-sikit pun ada juga hasil berblog ni, yea tak..Bila dapat income hasil berblog macam ni,rasa semangat nak update blog hari-hari walaupun kadang tak tau nak update apa..haha...

You Might Also Like

19 Comment

  1. bestnye byk shopping kak fiezz. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la byk..ada la dpt beberapa helai baju..hihi..nk buat koleksi untuk pakai ke ofis..

      Delete
  2. eh samalah haha sha kalau dpt duit hasil blogging pun beli jugak biar nampak hasil ><

    ReplyDelete
  3. Blouse kaler putih tu cantik ...nnt ootd yer...

    ReplyDelete
  4. Wah, alhamdulilahh banyak dapat shopping..
    Husniey follow sini.. #417

    Jemput join giveaway husniey banyak hadiah untuk dimenangi 😍

    ReplyDelete
  5. Seronok kan shopping dengan duit "tepi". Rasa puashati lain macam kan bila shopping dengan duit berblog berbanding shopping dengan gaji sendiri ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..tepat sekali!! Kalau nak guna duit gaji sendiri tu kadang-kadang fikir sekali lagi huhu

      Delete
    2. memang seronok..bukan apa nk bgi nmpk hasil tu..hehe

      Delete
  6. tahniah kak.mmg best kan dpt income sendiri kan.walaupun hanya berblog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu rabia! Bila sekali dapat yang excited hikhik

      Delete
  7. wahh, banyaknya bershopping tambah- tambah banyak yang buat promosi YES kan

    ReplyDelete
  8. Seronoknya Kan. Bila beli barang hasil blogging boleh nampak rasai hasil berblog Tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah mama..boleh la buat duit tepi untuk shopping..Kalau duit gaji, kdg tu tak leh nak usik..dh ada part2 dia..

      Delete
  9. Betul kak.. asyik baju kurung je. Sesekali tukar penampilan tu ok juga. Tiadalah jemu sangat hikhik.abaikan cakap-cakap orang tu. Janji kita selesa dan tak keterlaluan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdg tak larat nak dengar org komen pasal kita..lantakkan je lah..haha

      Delete