Total Pageviews

Ada Job Untuk Aktif Blogger

21:28

Entry ni khas untuk geng blogger kak fiezz..Kak fiezz nak tanya sapa yang nak cari side income dari blog, meh sini bagi e-mail & link blog kat bahagian komen..Ada job ni untuk korang..Tapi bukan kak fiezz yang pilih..Kak fiezz submit je nama pada PR..Syarat - ada domain sendiri & aktif berblog..Kalau boleh blog sentiasa update..Jangan la update sebulan sekali..Acane gaya nak bagi job, kalau blog tak aktif..Senarai nama yang korang bagi ni pun, kak fiezz tak la jamin 100% korang terpilih,  kalau rezeki sangkut..Dapat la korang job ni..Insyaallah..Ni la salah satu cara kak fiezz jana pendapatan dari blog..Kalau yang tertanya-tanya acane dapat side income melalui blog..Tak la banyak tapi boleh la tolong sikit-sikit duit perbelanjaan harian..Jadi kak fiezz tolong korang pulak yang berminat nak cari side income melalui blog...

Job yang kak fiezz bagitau ni pun tak susah copy paste entry..Senang,kan...Kak fiezz tak war-war kat facebook sebab ada geng blogger yang dah post menda sama..So kak fiezz war-war kat blog la..Lagipun ada antara korang yang rajin ke blog kak fiezz ni, tak friend dengan kak fiezz kat Facebook...Jadi kak fiezz guna medium blog...

Kak fiezz open sehingga esok Jumaat (22/12/2017) ; 6.00ptg

Update 22/12/2017 : Dah hantar senarai yang bagi nama/link blog & e-mail di bahagian komen entry ni pada PR..Insyaallah, kalau ada rezeki korang dapat la job ni..Semoga terpilih ;)

You Might Also Like

21 Comment

  1. Hai fiza.. nak jugak hehehe
    www.akifimtiyaz.com
    lyaaisya@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Alahhh kita punya dot blogspot.. baru ingat nak cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je, cik tie..cuba..klu rezeki, insyaallah lekat.. ;)

      Delete
    2. Insyaallah.. ini saya punya kak
      www.colouroflifek.blogspot.com
      snamohamad@gmail.com

      Delete
  3. Terima kasih kak.. suka komen blog akak ni. Lajuuu 👍👍

    ReplyDelete
  4. sallysamsaiman@yahoo.com
    www.sallysamsaiman.com

    ReplyDelete
  5. nak la awak...mana taw rezeki saya ada sangkut kat sana ...
    www.zuraini.com
    zurainie2015@gmail.com

    ReplyDelete
  6. alamak .. kena ada dominan sendiri , blog CCL belum berdominan tapi nak try ,hehe

    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my / virgoyana61@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey, CCL..done submit nama..kalau ada rezeki, dpat la e-mail utk job ni ;)

      Delete
  7. Semoga fs terus sukses berblogging ....
    Yg ni mrs pip terlepas ...

    ReplyDelete