Magic Jelly Lovera | Base Make Up Pilihan

10:00

MAGIC JELLY LOVERA

Nak tahu tak rahsia kak fiezz maintain cun & flawless gitu..eh flawless kah?haha..okey, tak pe..nak share juga dengan korang semua produk yang kak fiezz suka ni..Kira ni favourite item kak fiezz sebab kandungan yang digunakan dari sumber alam..kak fiezz sekarang memang suka produk-produk yang berasaskan sumber alam macam ni..sebab rasa selamat & tak was-was nak guna..Bagi kak fiezz, is okey lambat berkesan janji tak memudaratkan di kemudian hari. Lagi best Magic Jelly Lovera TIADA PARABEN, PEWARNA TIRUAN, MERKURI, BAHAN BERBAHAYA..Bahan-bahan yang digunakan 100% sumber alam iaitu CHAMOMILE, CUCUMBER, JICAMA & ALOE VERA..Korang mesti tahu kan aloe vera banyak digunakan dalam produk kecantikan mahupun makanan/minuman. dan tahu tak korang, sebenarnya sejak zaman Cleopatra lagi aloe vera ni dah digunakan untuk kecantikan. Kalau dah dari dulu lagi aloe vera ni dah digunakan & terbukti berkesan, kenapa kita nak cakap tidak pada MAGIC JELLY LOVERA ni. Kak fiezz tidak terkecuali menggunakan Magic Jelly Lovera ni sebagai base make up sebelum menggunakan foundation & loose powder..Selain dari itu MAGIC JELLY LOVERA ada banyak lagi fungsi lain. Bukan setakat untuk kecantikan wajah sahaja. Malahan boleh digunakan pada seluruh badan termasuk rambut. dan sesuai  digunakan oleh wanita, lelaki mahupun bayi. Kandungannya telah diiktiraf oleh GMP Certified Factory dan mendapat kelulusan KKM & sijil HALAL dari JAKIM. 


www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz

KENAPA KAK FIEZZ SUKA DENGAN MAGIC JELLY LOVERA? 

Selain dijadikan base make up, kak fiezz gunakan MAGIC JELLY LOVERA ni untuk MENGECILKAN LIANG PORI DI MUKA, MELAMBATKAN PENUAAN KULIT, MELEMBAPKAN KULIT, MENGURANGKAN KULIT BERMINYAK dan MEMBERI KESAN GLOWING PADA SOLEKAN..Ni antara sebab kenapa kak fiezz suka dengan MAGIC JELLY LOVERA. Selain itu  MAGIC JELLY LOVERA berfungsi

MANFAAT UNTUK KULIT

Merawat jerawat dengan berkesan
Menghilangkan kulit yang kusam
Parut pudar (lama / baru)
Pudar bintik gelap
Menenangkan Ekzema
Menghidratkan kulit kering
Rawat selaran matahari
Mengecilkan liang
Bantu meringankan ruam, kulit alergi dan sensitif
Anti penuaan
Membaiki dan mengembalikan kulit dari dalam
Menjadikan kulit lebih lancar dan lembut

MANFAAT BAGI RAMBUT

Membantu mengurangkan kelemumur
Melicinkan rambut yang tidak teratur
Boleh digunakan sebagai serum rambut
Menggalakkan pertumbuhan rambut

FUNGSI LAIN

Membantu dengan luka bakar dan luka
Merawat bibir retak & kering
Banyak lagi kegunaan!

MAGIC JELLY JUGA BOLEH DIGUNAKAN SEPERTI

Pelembap kulit
Pembersih make up
Serum muka
Serum rambut
Serum bulu mata (panjang dan pertumbuhan)
Pelembap pelembap bibir
Makeup-primer

Hasil penggunaan kak fiezz sendiri menggunakan MAGIC JELLY LOVERA ini, sangat-sangat berpuas hati dengan kesan yang kak fiezz nak..dan paling penting tahan lama juga..Jimat di situ...Kak fiezz gunakan MAGIC JELLY LOVERA ni sejak tahun lepas lagi..dan pengalaman kak fiezz sendiri yang dah jadi pengguna setia, MAGIC JELLY LOVERA ini ..1 botol boleh tahan penggunaan dalam 2-3 bulan atau lebih..Bergantung pada cara penggunaan..Dengan harga yang sangat berbaloi dan banyak manfaat, kak fiezz cadangkan setiap rumah wajib ada 1 botol MAGIC JELLY LOVERA..Kegunaan dan fungsinya seperti kak fiezz listkan diatas bukan untuk kita sahaja kaum wanita, malahan suami, anak-anak turut sesuai gunakannya..

CARA GUNA SEBAGAI BASE MAKE UP

Hanya pump sikit MAGIC JELLY LOVERA di atas tangan. dan sapukan pada keseluruhan wajah. MAGIC JELLY LOVERA ini dalam bentuk gel, jadi sapuan cepat meresap & kering. Selepas sapukan MAGIC JELLY LOVERA, cuma tunggu beberapa saat & kemudian sapukan foundation, ratakan & teruskan pemakaian loose powder pada wajah..Selepas itu, step yang seterusnya iaitu eyeshadow, eyebrow, eyeliner, blusher & lipstick..SIAP!!Ni cara kak fiezz la yea..Lain orang lain la cara penggunaannya..


Untuk maklumat lanjut mengenai produk MAGIC ini, boleh kunjungi 

Instagram : @LoveraMalaysia
Facebook : Lovera Malaysia
E-Mail : hello.lovera@gmail.com
Hotline : 6011-3234 8255

You Might Also Like

8 Comment

  1. dah lama nak try.. tapi tak berkesempatan lagi nak grab satu.. hehehe :D

    ReplyDelete
  2. bestnya, 1 produk banyak gunanya ye.. beli 1 boleh cover banyk benda.. best tu

    ReplyDelete
  3. Hanya dgn 1 produk, boleh guna utk banyak cara... terbaik!

    ReplyDelete
  4. Ari tu lengan terkena minyak panas..2-3 hari ni di serang nyamuk..merah2 kaki..sapu MJL ni..surut skit merah2 tu...damn u nyamuk...jahat betul...

    ReplyDelete
  5. 1 produk banyak kegunaan jimat sangat

    ReplyDelete
  6. nad baru cuba..memang best walaupun baru pakai dua hari

    ReplyDelete
  7. dah try...memang best....bau wangi pulak tu.....

    ReplyDelete