Lazz Susu Kambing Untuk Ikhtiar Hamil

23:16

LAZZ SUSU KAMBING 

Sapa tak suka minum susu kambing?sep sikit..kak fiezz dulu pun tak suka..duk set dalam mind susu kambing berbau..Tapi lepas cuba minum susu kambing Lazz ni, memang meleset sangkaan kak fiezz..Tak ada bau hamis pun..Kak fiezz minum ni untuk apa, yeak?mesti tertanya-tanya..Alah, banyak la khasiat susu kambing ni chuolls..satu yang kak fiezz paling perasan, pembuangan sangat LAWAS..haha..pagi2 wajib bertemu janji dengan mr toilet..kak fiezz minum 1 cawan sebelum tidur..Masa mula2 amalkan Lazz ni, pernah la time tidur kak fiezz nak memerut..adeh..terganggu tidur..Mula2 je la..sekarang ni, okey dah..tapi memang wajib appointment dengan mr.toilet dulu pagi2...

Kak fiezz amalkan Lazz susu kambing campuran kurma..Rasa dia tak manis, so no worry , k...Selain rasa yang lebih sedap tanpa bau hamis serta tiada bahan pewarna atau perisa..

SUSU ORGANIK

Lazz susu kambing ni merupakan susu organik yang lebih mudah dihadam dan diperkaya dengan sumber kalsium, mineral, protein serta vitamin C. Penghasilan Lazz menggunakan bahan yang tidak diubah secara genetik atau dicampur kimia (non-GMO) menjadikan Lazz susu kambing ini lebih berkualiti..

Untuk Lazz Susu Kambing pra campuran Kurma yang kak fiezz ni minum ni sesuai untuk 2 tahun dan ke atas.Harga RM45.90

www.fiezasani.xyz
Lazz Susu Kambing pra campuran kurma untuk kak fiezz & LazzCafe kopi pra campur susu kambing + kurma untuk mr hubby

www.fiezasani.xyz

Mr hubby pulak amalkan LazzCafe..Kopi pracampur susu kambing & kurma..

Rasa LazzCafe yang lemak berkrim, sensasi kopi lebih lembut sememangnya sedap & berkhasiat.

Berharga RM35.90 (mengandungi 20 sachet).

IKHTIAR HAMIL 

Untuk pasangan yang sedang ikhtiar hamil, boleh cuba set ni..

Masalah yang dihadapi oleh pasangan yang telah lama berkahwin tetapi masih belum ada zuriat disebabkan - 

**Period tidak teratur..Jarak antara period melebihi 2 bulan dan kadang-kala bertahun..Potensi untuk hamil tetap ada cuma susah untuk tentukan waktu subur isteri..

**Isteri tiada masalah period & datang setiap bulan tetapi masih belum dikurniakan zuriat..Masalah ini dikaitkan dengan kurang hormon. Setiap wanita menghasilkan sel telur (atau dikenali waktu subur) tetapi telur tidak dihasilkan atau tidak matang kerana kekurangan hormon.

**Isteri mudah hamil tetapi mudah juga alami keguguran.

** Sifat suka menyalahkan pasangan & tidak meredhai kekurangan pasangan (ya, faktor ini pun boleh menghalang walaupun sebenarnya suami isteri sihat. Mengikut rekod Lazz, ramai pasangan berjaya hamil setelah menerima kekurangan antara satu sama lain.

Kesemua masalah diatas, berkaitan dengan faktor HORMON TIDAK SEIMBANG dalam tubuh.

Kombinasi Susu Kambing & Kurma dapat membantu menstabilkan hormon yang tidak seimbang didalam tubuh. Tidak hairan juga ramai yang mencari LAZZ sebagai alternatif merawat penyakit berkaitan hormon seperti : 

- INSOMNIA
-KULIT KERING/SENSITIF
-KENCING MANIS 
-DARAH TINGGI

Dengan izinNYA & rezeki juga seramai 110 pasangan telah pun berjaya hamil & berkongsi testimoni dengan pihak LAZZ..


Kandungan Asid Folik semulajadi yang terdapat didalam ekstrak Kurma yang mampu menyerap sebaiknya didalam tubuh melalui kandungan vitamin C dari susu kambing. Maka ia dapat membantu menguatkan rahim & memberi kesihatan serta kesuburan.


Okey, atas ni antara info yang kak fiezz dapat dari website Lazz Susu Kambing (boleh klik link)..Bagi pasangan yang sedang ikhtiar hamil, korang boleh la cuba set ni..Lazz panggil set ni sebagai set sejoli ;)

Selain dari untuk ikhtiar hamil, susu kambing ini juga boleh diamalkan oleh PELAJAR, IBU HAMIL, IBU MENYUSU serta DEWASA/WARGA EMAS..

Antara khasiatnya ~

*Penghadaman lebih lawas & lancar
*Tingkatkan IQ anak & anak mudah belajar sesuatu
*Membantu mengurangkan kuning anak selepas dilahirkan
*Membuang angin & toksin dari badan
*Membantu mengurangkan risiko penyakit kronik seperti sakit jantung, darah tinggi, diabetes.
*Badan rasa lebih bertenaga dan terasa ringan

Bagi yang berminat nak cuba, korang boleh klik link di atas..Lazz sekarang ada buat delivery juga ;)Menarik okey..tak pening nak cari stok Lazz lepas ni..

You Might Also Like

5 Comment

  1. wah, menarik susu ni. nanti boleh cuba...

    ReplyDelete
  2. smoga rezeki anak buat mu Fieza...

    ReplyDelete
  3. selalu nampak iklan susu ni... rupanya banyak manfaatnya bolehlah cuba nanti

    ReplyDelete