Handphone | Kabel Remax

08:30

Kabel yang tak tahu ke berapa dah ni..hehe...Ganaih benor pakai..Berapa kali tukar dah..Tapi jenama Remax, yang ni baru ke-2...Kak fiezz & mr hubby kenal jenama ni masa ke kedai ustaz di Medan Mara...Masa duk pilih tu tanya staff dia, yang mana paling tahan lama & elok..Staff tu suggest brand Remax ni..tapi kabel remax yang beli tu, dah out of service...Jadi kena beli baru la jawabnya..Sabtu baru ni, kak fiezz & mr hubby ada terlalu depan Medan Mara..Mr hubby suruh kak fiezz je naik pi kedai ustaz beli kabel baru..Mr hubby malas nak masuk parking..Tunggu tepi jalan je...So kak fiezz je naik beli kabel..Haih, kak fiezz dah la tak berapa nak pandai benor pasal telefon atau aksesori dia..tahu bateri habis, caj je..

Masa naik je kat kedai ustaz ni, dah pening..Yang mana satu nak amik..Tengah duk pilih-pilih, kebetulan ada staff dia ada kat situ..Memang cun la..kak fiezz yang memang dasar pemalas + tak tahu nak ambil yang mana, tanya je la kat staff itu...Saja nak cuba cable brand lain kalau ada yang lagi elok dari remax and staff tu suggest jenama remax juga..tahan lama + fast charge katanya..tengok harga pun murah berbanding yang sebelum ni, warna menarik..ada 3 warna..which is kak fiezz suka warna-warna macam ni..Lulus & memenuhi kriteria yang dikehendaki..so, tak banyak cerita..terus bayar..Balik rumah try..yeay..lajuuu...Sekejap je battery handphone penuh...


www.fiezasani.xyz

You Might Also Like

6 Comment

  1. yupp akak pun kalau nak beli aksesori hp, mesti p kedai ustaz, murah dan banyak pilihan.. kebetulan plak, kabel hp akak pun yg jenis 'kepala naga' ni...

    ReplyDelete
  2. remax ssh dpt sekarang. smlm br cari charger.

    ReplyDelete
  3. mama pun mmg serasi sgt dgn remax. duk beli kat lazada bah berapa byk dah

    ReplyDelete
  4. Wah.. Remax kaler pink tuh awesome sgt

    ReplyDelete
  5. kena pakai kabel hp yg kuat n tahan lasak mcm Remax ni..

    P.S. Jemputlah join SPM Fever Giveaway yang sedang berlangsung di blog Abam Kie sehingga 30 Nov 2017. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete